Torstai-iltana tokoiltiin Lotan, Emman ja Timon seurassa jäähallin maastoissa.

Into aloitti idarilla, jossa asennot oikein ja kuuleman mukaan nopeastikin ja jossa kulmamerkkejä ei ihan hirveästi kyttäilty. Pää pysyi oikeissa asemissa, mutta pakko niitä silmämunia on aina vähän kulmissa pyöräyttää. Mutta oikein hyvin siis, etenkin kun tätä ei ole aikoihin tehty.

Sitten seuraamista, jossa Emma aina kertoi, että onko perusasento suora. Nyt alan itsekin hiljalleen tunnistaa, että koska on suora ja koska vino (menee siis taakseni vinoon, ei pahasti, mutta vähän kuitenkin). Muuten seuraamisessa hinkattiin paikkaa, paikkaa ja paikkaa. Mitenkään hälyttävän edessähän Into ei (vielä) ole, mutta todennäköisesti hilautuisi hiljalleen aina edemmäksi ja edemmäksi, jos en asiaan puuttuisi. Yritetään edes siis.

Ohjattu taidettiin ottaa seuraavaksi. Nyt oli ensimmäisellä kerralla taas pallo merkin takana, hyvä merkki. Sitten uudestaan ja Into sai hakea vasemman. Kapulat erottuivat aika huonosti, mutta hyvin Into kaarsi vasemmalle ja sitten bongasi kapulankin. Palautusvauhti hyvä, samoin irrotus.

Ruutukin tänään mainiosti. Ensin perinteisesti palkalle, toinen tyjään. Hyvä paikka, jes! Tunnari kisanomaisesti (vähän enemmän kapuloita) ja kapulat rivissä. Into etsi rauhallisesti ja bongasi oman varsin nopeasti. Palautuskin melkein loppuun asti laukalla. Hienosti siis sekin. Lopuksi vielä kikkailtiin kaukojen maasta istumaan nousua naksun kanssa. Hiljalleen pitäisi se uusi käskysanakin päättää ja ottaa käyttöön.

Intsu oli tosi hieno (taas) tänään. Sen vire ja tekeminen on pysynyt hyvänä, vaikka onkin treenattu tosi vähän. Svantekin pääsi mukaan ja sai lopuksi kerätä minulle ruudusta merkit ja nauhan. Svanten lempihommaa.

Eilinen jumpan jälkeinen palelu SDP:llä taitaa kostautua. Kurkku on kipeä ja olen yskinyt koko päivän. Illan jumpan jätin suosilla väliin, viikonloppuna olisi paljon agilitya tiedossa, säästellään voimia sinne.