Tänään vietettiin pitkä ja kiva treenipäivä Meirän Hallilla T-porukan kanssa.

Ekalla kiekalla otettiin Inton kanssa ruutua, jonne taas vein/Pia vei palkan valmiiksi paikan korjaamiseksi. Ihan hyvin Into teki, vaikka ei aina sitä palkkaa sieltä ruudusta bongannutkaan. Merkitkin olivat melko hyviä. Sitten idaria tai lähinnä idarin seuraamista. Ensin namilla, jossa ei tietenkään ongelmia. Ilman namia vähän taas pudotteli kontaktia, mutta joten kuten. Jäävätkin tehtiin ja ne ihan OK.

Hyppynoutoon panostin enemmänkin, kun oli kerrankin teline käytössä. Tein vinoja heittoja ja ihan hyvin Into suoriutui. Ohjatun merkille meni melko hyvin, hidas se on vieläkin, mutta parantunut kyllä jonkin verran. Koska Into teki merkkiä niin hyvin, sai se sitten kertaalleen hakeakin oikeanpuoleisen. Huomaa, että painotus on ollut merkissä, sillä nouto oli vähän hidas ja ehkä hiukan epävarma. Lopuksi sitten vielä muutama kaukojen vaihto ja vähän peruuttelua.

Sitten päästiinkin ottamaan vähän agia. Tehtiin sellainen Jukan ja Peten juonimia pieni pätkä, joka meni ihan kohtuullisesti. Itse olin taas hidas ja huono ja sen vuoksi parikin virhettä saatiin aikaiseksi, mutta Into tuntui tosi kivalta ja oli oikein nätisti kuulolla. Oli tosi kiva päästä vähän liitämäänkin. Kauheasti en viitsinyt ottaa, kun ollaan edelleen vasta tekemässä pehmeätä laskua agilityn maailmaan pitkän tauon jälkeen.

Ryhmäliikkeet otettiin seuraavaksi. Into teki ihan OK istumisen ja makuun. Oli ihan rauhassa molemmissa ja nyt pääkin pysyi alhaalla, kun palasin sivulle.

Lopuksi ehdittiin ottamaan vielä pareittain toista kierrosta ja Inton kanssa tehtiin aika paljon seuraamista, luoksetulon loppupätkää, yksi pitkä suora luoksetulo ja merkkiä. Ihan kivasti nämäkin.

Oli ihan superkiva päivä, oli mahtavaa päästä treenaamaan isolla porukalla. Kiitos kaikille mukavasta seurasta ja Pialle specialkiitokset paikan järkkäämisestä!!