Tällä viikolla ei ole pahemmin ehditty tokoa treenailemaan. On ollut kaikenlaista iltamenoa melkein joka päivälle.

Lauantaina nappasin aamulenkille mukaan merkin ja ohjatun kapulat ja tehtiin tuossa lähikentällä pienet treenit.

Sillä ohjatulla aloitettiin. Halusin vahvistaa kääntymistä vasempaan, joten vasen kapula oli aika lähellä merkin linja. Keskimmäinen ja oikea normaaleilla paikoillaan. Ensin saatiin esiin se vanha ongelma, että Into ei meinaa lähteä merkiltä mihinkään, vaan tarjoaa siinä vaan parempaa paikkaa. Tämän sain kesälläkin aikaiseksi runsaalla merkin palkkaamisella. No, tästä päästiin yli ja se vasen saatiin haettua. Uudelleen sitten niin, että kaikki kapulat oikeilla paikoillaan ja nyt haettiin molemmat puolet. Vauhtipalkat molemmista.

Sitten hinkutettiin niitä kaukoja. Takkuaa, takkuaa. Olen nyt yrittänyt pitää linjan siinä, että annan vain yhden käskyn ja jos ei reagoi, käyn lähempää nostamassa/asettamassa oikeaan asentoon. Tämä ei kyllä tunnu oikein toimivan. No, ihan hyviäkin vaihtoja saatiin aikaiseksi.

Jääviä kaikenlaisin variaatioin. Nyt oikein hyvin aina oikeat asennot. Seuraaminenkin tuntui ihan kivalta, sitä tehtiinkin aika pitkiäkin pätkiä, kun kenttää riitti joka suuntaan. Lopuksi vielä pari luoksetulon stoppia kierron kautta.

Svantekin pääsi tekemään ohjatun. Se ei meinannut millään muistaa, että vaikka noutoliikkeestä onkin kyse, pitäisi siinä merkilläkin käydä. Luovutuksia treenattiin myös erikseen, kun ote meinasi olla vähän levoton. Eikä Svante ollut ihan varma siitäkään, että haluaako se luovuttaa edestä vai sivulta. Mutta hirveän tohkeissaan ja onnellinen se oli, kun sai vähän treenata.

Kotipihassa tein Intolle vielä tunnarin. Hieno suoritus. Tunnari ihan oikeasti alkaa nyt tuntua aika hyvältä. Svantekin sai tehdä tunnarin ja tekikin sen hyvin. Haisteli ja etsi huolella ja toi oman. Pätevä suoritus Tantsultakin!