Ei tullut. Pimeys sen sijaan tuli vähän yllättävänkin nopeasti, kun tokoiltiin perjantai-iltana Anun kanssa Loukonlahden kentällä.

Into aloitti idarilla. Tätä ei olekaan tehty aikoihin. Järjestys oli maa-sei-is. Olipa istuminen taas vaikeaa, mutta lopulta pystyi senkin sentään tekemään.

Sitten taidettiin ottaa luoksetulo. Sitäkään ei ole tehty aika päiviin. Seisominen oli jopa melkein hyvä, maahankin ihan kohtuullisesti. Siitä loppuun vauhtipalkalla.

Tunnari taas niin, että paljon kapuloita ja oma siellä jossain reuna-alueilla. Tämä oli melkein hyvä! Lähti toisesta toisesta reunasta etsimään, vähän meinasi jäädä siihen kiinni, mutta sitten laajensi hyvin ja otti oman välittömästi sen löydettyään. Hyvä Into!

Sitten ruutuun, jota sitäkään ei ole tehty pitkään aikaan. Merkille Into meni aika kivasti ja meinasi tempaista siitä samoin tein ruutuunkin ihan omin luvin. Ruudussa jäi vähän eteen (selvästi sisällä toki), korjasi itse. Tästä palkaksi vain suullinen kehu. Uusinnalla hyvä paikka ja lelu palkaksi. Sitten vielä vähän juoksutusta merkin ja ruudun väliä. Merkillä Into yritti vähän oikoa, ruudussa paikka aivan loistava.

Toinen kierros aloitettiin ohjatulla. Ensin vasen. Luovutusasento oli vino, muuten hyvin. Oikeaa hakiessa Into ihan pokkana karkasi merkiltä omin luvin. Pyysin uudelleen merkille ja sitten lähtikin noudon sijaan ruutuun. Hohhoijaa. Taas merkille, nyt keskikapulalle, johon sain pysäytettyä ja siitä sitten lopulta oikealle. Uusinnalla sitten onnistui jo oikeankin haku. Lieventävänä asianhaarana on pakko sanoa, että alkoi olla jo vähän hämärää, eivätkä kapulat varsinaisesti loistanet sieltä ruohon seasta. Erikseen sitten vielä palautuksia vinoista heitoista, nämä olivat kyllä nyt tosi huonoja, pitäisi vähän miettiä, että miten saisi parhaiten oikaistua.

Kaukoja tehtiin sekä vähän kisamaisemmin, että sitten temputellen. Ihan ookoosti Into pystyi nytkin tekemään.

Lopuksi sitten vielä sivulletuloja eri suunista ja kulmista. Haluaisin Inton siirtyvän perusasentoon vähän taaemmaksi, etenkin noudoissa jää helposti vähän liian eteen. Into oli tästä harjoituksesta kovin tosissaan ja yritti ihan hirveästi, välillä vähän liikaakin ollen pahimmillaan/parhaimmillaan melkein poikittain takanani.

Kivat treenit, vaikka pimeys vähän yllättikin ja oli aika kylmäkin. Mukava kuitenkin päästä pitkästä aikaa ruoholle treenaamaan, pieni märkyyskään ei haitannut.