Inton kanssa tokoiltiin illalla. Otin sen mukaan, kun menin jumpalle. Ajatuksena oli treenata jumpan jälkeen jäähallin kentällä, mutta koska siellä oli jotain ihme pallonpotkijoita (jalkapallokentällä, miettikää!) täytyi keksiä uusi paikka. Ja keksittiinkin sitten ihan uusi ruohokenttä Härmälästä. Ihan OK paikka.

Aloitettiin seuraamisella, jossa taas kontakti pysyi aika hyvin. Juoksussa etenkin vasempaan käännös on hankala, Into ei lähde jostain syystä samalla tavalla kääntämään, kuin muissa askellajeissa, joten ajan aina vähän sen päälle. Eikun treenaamaan...

Idarissa ei nyt mitään ongelmia, asennot oikein ja kulmamerkitkin saivat melkein olla rauhassa. Pakko niitä silmämunia on aina pyöräyttää, mutta pää ei sentään heilu. Luoksetulosta ensin kierron kautta pari seisomaan pysähdystä ja sitten ihan kokonainen luoksetulo. Into lähti järkevästi ja teki ainakin sieltä minun suunnaltani katsottuna ihan kohtuulliset stopit. Viimeisen välin palkkasin vauhdista.

Ohjattua tein niin, että heitin kapulat paikoilleen (noin...). Merkin takana palkka. Into meni hyvin merkille, myös uusinnalla, jonka myös palkkasin. Taas piti ensin ryysiä keskikapulalle, mutta sain ohjattua oikealle. Uusinnalla OK. Annoin hakea molemmat puolet.

Ruutukin onnistui tänään ihan OK. Edelleen meni tosi läheltä kulmamerkkiä, mutta etusivusta kuitenkin. Erikseen vielä jokunen paikanhaku lähempää. Kaukoja läheltä ja melkein aina yksittäisistä vaihdoista palkaten. Istumaan voisi edelleenkin nousta terävämmin, mutta kuitenkin nousee...

Kivat ja erittäin onnistuneet treenit. Kyllä tämä taas tästä lähtee, kun vaan jaksaa treenata. Loppupalkaksi Into pääsi uimaan, kun ihan järven vieressä oltiin. Se olikin ihan onnessaan, kun sai kerrankin keskittyä uimiseen, eikä tarvinnut kytätä Svantea :)