Maanantain agitreeneissä päästinkin Inton vuoroon, kun oli sen verran helpomman oloiset radat. No, vaikeaa se oli silti, mutta jos tässä lajissa eteenpäin on tarkoitus päästä, täytyisi kai vähän treenatakin.

Eniten ongelmia aiheuttivat puomille meno putken suiden välistä ja sitten keppien viimeinen väli, etenkin kun itse olen siellä vasemmalla. Puomille en halunnut auttaa, vaan lähettelin, kunnes Into valitsi oikein, viimeisellä pätkällä hakikin sitten puomin aivan upeasti. Kepit Into hakee "melkein mistä vaan" (no ei nyt oikeasti, mutta aika hyvin kuitenkin), mutta tosiaan se viimeinen väli ns. vaikeammalta puolelta jää jostain syystä väliin. Silloin jos palkka on keppien päässä valmiina, ei ole mitään ongelmaa. No, täytyy vaan treenata.

Yllättävän kivasti Into kuitenkin selvisi, suurin jumihan on minun korvieni välissä, kun en vaan osaa ja uskalla ohjata Intoa riittävän voimakkaasti. Jotenkin vieläkin teen alitajunnassani sen kanssa vaan yksittäisiä esteitä ja olen aivan liian passiivinen ohjauksessani. Pitäisi vaan uskaltaa antaa mennä, eihän se vielä onnistu, mutta siinähän opetellaan sitten molemmat.

Svantekin pääsi lopuksi ottamaan puomin, kepit muutamaan kertaan ja pari putkea.