Tiistaina ja keskiviikkona on liihoteltu Inton kanssa. Meno on ollut, no sellaista vähän sinne päin. Ei mitään huippua, mutta ei nyt ihan katastrofejakaan.

Tiistaina radan alku aiheutti harmaita hiuksia. Siinä ei olisi pitänyt tehdä kuin sellainen ympyrä, mutta Into teki taas into-käännöksiä ja kääntyi 180 astetta väärään suuntaan. Monta kertaa. Tätä hinkutettiin sitten ihan huolella. Yksi niiston jälkeinen leijeröinti ei myöskään onnistunut, mutta sen tiesin jo tutustuessa. Vaikka Into muuten irtoaa kauas ja kovaa, niin tuollaisen tiukasti haltuunottavan ohjauksen jälkeen se ei onnistu. Tuossa kohdassa leijeröinnistä ei varsinaisesti ollut hyötyä, joten ei hinkattu sitä sen enempää. Kaikkea pientä siis, mutta tuo alun väärään suuntaan kääntyminen oli kyllä se isoin ongelma.

Keskiviikon valmennusryhmän treeneissä teemana oli tekniikka. Tommi oli tehnyt lyhyitä pätkiä, joissa sitten kellotettiin vertailuaikoja eri ohjausvaihtoehdoille. Yhtään pätkää en saanut Intoa menemään ihan ideaaliteillä, aina tuli jotain, mutta pääasiallisesti kuitenkin selvittiin. Kello kertoi korutonta kieltään ja se ei aina ollut samaa, kuin oma tuntuma. Enemmän pitäisi siis kellotella ja vertailla ei vaihtoehtoja, jotta oppisi löytämään ne omalle koiralle parhaat ohjausvaihtoehdot. Kivat treenit!