Aika vauhdikas ja melko rankka viikonvaihde alkaa olla hiljalleen takana. Jotenkin näihin etukäteen ihan vapaisiin viikonloppuihin kasaantuu aktiviteetteja aina yllättävänkin paljon.

Vaan aloitetaan torstaista, vaikka se ei varsinaisesti viikonloppua olekaan, loppuviikkoa joka tapauksessa. Svante pääsi torstaina mukaan Tamskin vuosikokoukseen, jossa SM-kultaa voittanutta joukkuetta muistettiin. Ja hyvin muistettiinkin, iso kiitos siis vielä kerran, tuntui tosi mukavalta.

Vuosikokouksesta kiisin sitten suoraan Nokialle tokoilemaan Pian kanssa kanssa halliin. En enää ihan tarkkaan muista mitä tehtiin, mutta tunnarin kanssa tuli taas isoja ongelmia. Into arpoi ja noukki mitä sattuu. Ja minä kun luulin, että ollaan päästy eteenpäin. Äh. Ruudussa Into meni ensin sivuun, mutta pienen auttamisen jälkeen haki sitten paikan hyvin. Seuraamine kohtuullista. Ohjatussa merkit ei hyviä, mutta sinne päin. Hyppynouto OK, myös vinoista heitoista. Kiitos Pialle treenipaikasta ja avusta!

Lauantaina pääsimme todella pitkästä aikaa hakuilemaan. Alla ollut tauko teki sen, että oli vähän pakko ottaa sellainen ihan helppo perustreeni. Neljä maalimiestä, etukulmat näyttäytyvinä, kakkoset saatoimme piilolle (tosin maalimies siirtyi sitten vähän aluetta eteenpäin). Intolla oli vauhtia taas aivan hurjasti, vähän liikaakin. Kolme ensimmäistä pistoa todella hyviä, neljännellä oli mennyt vähän ohi ja joutunut hetken etsimään, mutta löysi joka tapauksessa. Motivaatio on nyt kohdillaan, vauhtia vähän liikaakin. Ihan hyvä treeni näin tauon jälkeen.

Hakutreeneistä kaahasin navetalla agiliitämään. Anu, Tuittu ja Nipsu tulivat seuraksi. Svante sai tehdä kontakteja (ja loikkikin sitten ihan huolella). Intokin keskittyi kontakteihin, jotka ovat nyt makuuni vähän hitaita. Keppejä tehtiin myös jonkun kerran. Rataa ei edelleekään pystytty jalkani takia tekemään. Tuleepahan nyt tehtyä sitten tekniikkaa.

Sitten kotiin muutamaksi tunniksi. Ensin haravointia (jäänyt pihanhoito taas vähän hunningolle), mistä niitä lehtiä oikein riittää, sitten syömään ja hetkeksi lepäämään. Illemmalla sitten Niihamaan roudaamaan esteitä ja rakentamaan kehiä valmiiksi. Käytin maneesin hyväkseni ja otin Inton kanssa myös vähän tokoa. Ruudussa Into jäi ensin vähän eteen, muistutuskäskyllä löytyi oikea paikkakin sitten heti laakista. Seuraaminen oli ihan hyvää, idarissa kaikki asennot, tosin seuraaminen oli ekalla pätkällä huonoa (kyttäsi merkkiä). Luoksetulossa suorat hyviä ja nopeita, stopit eivät nyt kovin hyviä. Ohjatussa ei ongelmia, kun vein itse kapulat. Kapulat heittämälläkin ihan kohtuullisia merkillemenoja. Oli ihan kiva treenata ja olisipa mahtavaa päästä treenaamaan tuollaisiin olosuhteisiin useamminkin, tilaa kun oli vähintään riittävästi!

Sunnuntaina lähdin sitten aikaisin aamusta talkoilemaan Tamskin agilitykisoihin. Kotiuduin iltapäivästä ja olin niin poikki, että oli pakko ottaa muutaman tunnin päiväunet. Sunnuntaina ei siis treenailtu sitten yhtään mitään.