Torstaina tokoiltiin Pian kanssa. Alkuperäisenä suunnitelmana oli Tulli, mutta siellä oli jo aika paljon väkeä ja ruohokin niin pitkä, ettei treenaamisesta olisi tullut mitään. Siirryttiin sitten Pirkkahallin taakse, jossa oli toki tilaa, mutta pohja ei ihan ideaali (tosi kova ja irtosoraa päällä). Saatiin kuitenkin ihan kivasti treenattua.

Into teki ensin seuraamista ja Pia kyttäsi perusasentojen suoruutta. Jossain vaiheessa Into pudotti kontaktin ja alkoi kyttäämään siinä toisella puolella olleita kiekonheittäjiä (tai lähinnä kai sitä kiekkoa), tästä huomautin ja Into meni ihan omituiseksi. Tarkempi tarkastelu osoitti, että sille iski joku takapuoliongelma ja yritinkin katsella, että jäikö joku risu perskarvoihin vai mikä on. Hetken se siinä ahteriaan varoi, mutta sitten palautui normaaliksi. En tiedä, että mikä oli, joku sinne varmaan pisti (risu tai vastaava).

Ruutua nyt niin, että siellä oli aina palkka. Myös ekalla merkillä oli yllätyspalkka. Kaikki ruudut ihan hyvin. Ohjattu otettiin samalta merkiltä ja samoin päin (haettava siellä ruudun puolella), en ongelmia tässäkään. Tunnarikin oli varsin hyvä, hyvä etsiminen ja nopea nosto. Se palautusvauhti jne., mutta en nyt jaksa siitä stressata. Sitten vielä vähän kaukojumppaa ihan läheltä. Edelleen maasta istumaan nousu voisi olla terävämpi, mutta on se nyt parempi. Muiden vaihtojen tekniikka on läheltä ainakin tällä hetkellä ihan hyvä.

Kivat treenit ja Into oli aikas pätevä kääpiö tälläkin kertaa.

Viikonloppukin kului varsin tokomaisissa merkeissä, mutta nyt muita koulutellen. Ryhmissä oli kivoja koirakoita ja aikaakin oli ruhtinaallisesti, joten kivaa oli. Sääkin oli varsin armollinen (ihan kauheasti ei satanut) ja oma äänikin kesti koko viikonlopun. Ei siis valittamista missään suhteessa :).