Meillä napsahti nettiyhteys kotona loppuviikosta poikki, joten viikonlopun raportti tulee nyt nopeana tiivistelmänä.

Perjantaina hakuiltiin Keskisentien varressa kuuman kosteissa olosuhteissa. Intolle kuusi pisto, neljä maalimiestä ja pari tyhjää. Vauhtia oli paljon, järkeä ehkä sitten vähän vähemmän. Ensin oikealle tyhjä, lähti vähän vinoon (lähetinkin ehkä vähän pöllösti), mutta annoin mennä. Menikin sitten niin, että juoksi varmaan samoin tein koko oikean puolen läpi. Tuli sentään takaisin (tosin yritti karata omin luvin vasemmalle puolelle). Vasempaan etukulmaan Into lähti kovaa, oli mennyt vähän maalimiehestä ohi, mutta hyvä löytö. Oikealle lähti taas vähän vinoon, luulin jo, että juoksee taas aluetta läpi, mutta olikin maalimiehellä. Sitten vasemmalle tyhjä, joka yllättäen olikin tosi hyvä. Oikealta viimeinen myös hyvin.  Vasemmalle Into yritti lähteä vinoon, otin takaisin ja vaadin lähtemään oikealla linjalla. Ei ottanut tästä nokkiinsa, vaan teki tosi hyvän piston ja löysi viimeisen maalimiehen.

Lauantaina illalla olimme mukana kokeenomaisissa tokotreeneissä. Ensin paikallaolot, joissa ei ongelmia. Ei reagoinut muiden käskyihin ja nyt pystyi nousemaan ylöskin. Hyvähyvä. Ekassa osiossa luoksetulo, ruutu ja ohjattu. Tämä oli meiltä aika huono osio. Luoksetulossa lähti tosi kovaa ja seisominen meni pitkäksi. Loppuosa oli myös hidas, maahanmeno sentään sinne päin. Äh, ei tuosta luoksetulosta tule ikinä hyvää. Ruudussa oli palkka odottamassa, mutta Into jäi ruudun etuosaan, eikä bongannut palkkaa. Otin sitten samoin tein kokonaisuutena. Seuraamiseen tuli vähän hulvattomasti ja meni ensin edelle. Ohjatussa yritti ryysiä suoraan kapulalle, uusinnalla huono merkki (kyylää, kyylää), mutta nouto ihan OK. Ohjattua pitäisi päästä nyt tekemään paljon niin, että joku muu vie niitä kapuloita. Kyyläysongelma on heti pahempi.

Toisessa osiossa sitten loput, tosin me emme tehneet tunnaria. Seuraaminen oli sellaista kohtuullista, Inton seuraamiseksi ihan OK. Käännöksissä on edelleen viilaamista ja hitaassa vähän painoi. Idarissa ei taas voinut ensimmäisellä yrityksellä istua, uusinnalla onnistui sitten sekin. Hyppynouto oli hyvä, ei ongelmia. Samoi kaukot Into teki tosi kivasti, nyt meni seisomasta istumaankin oikein.

Paljon on siis vielä töitä tehtävänä, mutta paljon oli hyvääkin. Erityisen tyytyväinen olin Inton asenteeseen. Se tuntui nousevan loppua kohti ja reagoi siis palkattomuuten juuri kuten haluankin. Ehkä se kisakoomakin saadaan hiljalleen selätettyä. Tällaiset kisanomaiset treenit palautteineen ovat kyllä tosi hyviä ja tehokkaita, kiitos kaikille seurasta!

Sunnuntaina tehtiin ihan vaan pienesti tokoa. Idarissa varmaan ekan kerran laakista oikeat asennot. Ruudussa palkka valmiina ja nyt se löytyikin sieltä. Ohjatussa molemmat suunnat. Ensimmäinen merkki huono, uusinnalla parempi. Noudot ihan OK, tosin palautusvauhti ehkä vähän hidas. Kaukojen asentoja otettiin ihan läheltä tekniikka hioen ja runsaasti palkaten.