Maanantaina oli tehotreenipäivä. Ensin oli valmennusryhmän tokotreenit ja sitten heti perään agitreenit.

Tokossa aloitettiin ryhmäpaikallaololla. Tämä Intolta varsin pro suoritus. Istumaankin pystyi nousemaan rivakasti ja yksin käskyin. Muiden käskyistä ei ottanut häiriöitä kumpaankaan suuntaan.

Yksittäin aloitettiin luoksetulollla. Ensin loppuosaa, jossa ihan jees vauhti. Sitten kokonainen, joka sellainen Inton perussuoritus. Seisominen ei ole riittävän terävä, mutta ei nyt ihan toivotonkaan. Erikseen vielä kierron kautta stoppeja, tarjosi ensin vain maahanmenoja, mutta sitten tosi hyvä seisominenkin.

Sitten tunnari. Ja toi väärän. Kahdesti. En oikein ymmärrä, että mikä tässä nyt oli, tunnari on ollut tosi hyvä ja varma viime aikoina. Saatiin sitten oikeakin, mutta pitää nyt vähän miettiä, että mikä mättää.

Ruudussa oli taas ylläripalkka merkin takana, ruudussakin palkka valmiina. Toinen tyhjään ruutuun ja jäi liian eteen, mutta toki korjasi. Otin sieltä uudelleen merkille ja sitten ruutuun ja vahvistuskäsky juuri ennen ruutua. Nyt meni jo melkein yli. Laitoin maahan ja loppukävelyihin useampi käsky. Into pysyi hyvin ja tuli seuraamiseen hyvällä vauhdilla ja korrektisti.

Ohjatussa taas pallo merkin takana, sitten ilman ja vasemman haku. Ei ongelmia, palkkasin noudon vauhdista. Erikseen otin vielä siellä sivussa vähän seuraamista ja kaukojen tekniikkaa. Seuraaminen tuntui ihan OK:lta ja kaukoissakin Into teki kivasti.

Tokotreeneistä hurautettiin sitten suoraan agitreeneihin. Jösses, että Niihamassa on hyttysiä. Ihan hirveää, tulee suoranainen paniikki, kun itikat tunkevat suurin piirtein suusta sisään. Menee melkein treenit pilalle moisten öttiäisten takia. Inhaa.

Tehtiin kaksi kohtuullisen pitkää pätkää, joissa sai tehdä aika paljon takaaleikkauksia. Myös pöytä oli löytänyt tiensä radalle. Pöytä oli Intolle vaikea, mutta se nyt ei ihan oikeasti osaa sitä, eli siinä ei mitään ihmeellistä. Takaaleikkauksissa Into on hyvä, mutta joku muu sitten vähemmän hyvä... Kun vaan sain ajoitukset oikein, menivät ne hienosti, mutta tosi helposti päästän Inton ns. käsistä ja sitten homma leviää. Tokalla radalla piti kääntää keinulta jyrkästi putkeen, kepit olivat suoraan keinun edessä. Olipa vaikeaa saada Into kääntymään. Oli niin lukinnut kepit, ettei vaan pystynyt kuulemaan yhtään mitään muuta. Sitten kun hain ihan nenästä, tuli mukaan ohjaukseen. Nämä ovat niitä meidän ongelmakohtia. Kun Into lukitsee jonkun esteen, on se tosi vaikea saada siitä irti. Mutta kaikkiaan Intolta ihan kivat treenit.