Tiistai-illan treeneissä oli vuorosa jaakotukset. Näitäkin oli tehty jo ennen, eli periaatteessa tuttua juttua. Ei se silti ihan heittämällä mennyt, mutta aika helposti nyt kuitenkin. Rata oli muutenkin aika suoraviivainen ja helppo, mikä oli ihan tervetullutta tähän rakoon.

Pari kertaa sain Inton kääntymään jo ennen estettä, kun otin vähän liikaakin "kiinni" ennen hyppyä, mutta kun sain ajoituksen kohdilleen, sujuivat jaakotukset ihan kivasti. Yhtä suoralta putkelta takaisin päin kääntymistä pelkäsin vähän etukäteen, mutta se sujui melko hyvin, paljon paremmin kuin odotin. Rengaskin ongelmitta, vaikka itse menin jo edellä. Kaikkiaan siis ihan kivat ja onnistuneet treenit.

Muuten onkin ollut aika hiljaiseloa koiraharrastusrintamalla. Maanantaina olin taas pitkän päivän (melkein 13 h) töissä, joten koirille tuli ihan totaalinen lepopäivä. Eilenkin tulin töistä vasta viiden jälkeen, eli ennen agitreeneihin lähtöä ei ehditty tekemään kuin hikinen minilenkki. Tänään on sama juttu, kun töissä täytyy olla taas viiteen. Torstai-iltakin menee töissä, tosin yritän ehtiä käymään kotona jossain välissä. Mutta treenaamaan tässä ei todellakaan nyt ikävä kyllä ehdi.

Elvis on ollut nyt vähän parempi, sille tällainen totaalilepo tekee varmaan ihan hyvää.