Maanantai-iltana oli taas valmennuringin tokotreenien vuoro. Treenailtiin Hervannassa ja häiriöitä riitti. Frisbeet ja jalkapallot viuhuivat pään yli mennen tullen, kävelijöitä koirilla ja ilman meni sinne tänne.

Into aloitti idarilla, jossa tehtiin pelkkää seuraamista. Nyt oli vähän parempi, eikä reagoinut liikkeenohjaajan käskyihin. Luoksetulo stoppiin asti, lähes kohtuullinen pysähdys.

Ruudussa ei ongelmia. Merkillä ei tällä kertaa palkkaa, palkkasin itse. Ruudussa ekalla palkka valmiina, sitten tyhjään ruutuun, molemmat hyvin.

Tunnari onnistui myös mainiosti. Tehtiin ihan kisanomaisesti, hyvä etsiminen, ei hipaissutkaan vääriä, otti oman varmasti ja palautuskin hyvällä vauhdilla.

Ohjatussa sitten tulikin taas ongelmia (juuri kun luulin sen olevan paketissa). Merkille hyvin, siitä yritti keskikapulalle, pysäytin ja Into pysähtyikin hyvin. En saanut kuitenkaan millään lähtemään vasemmalle, tuli vain takaisin merkille ja siitä aina keskimmäiselle. Kävin sitten näyttämässä kapulan ja autoin lähempää ja sitten pystyi hakemaan. Otettiin sitten ihan alusta uusiksi ja nyt ei sitten mitään ongelmia. Äh. Tätä täytyisi nyt tehdä paljon.

Ohjattua lukuunottamatta Into oli taas tosi mainio; vauhdikas ja hyvä.

Agilityssa tuleekin nyt väliviikko. Tuo viime talvena piinannut pohkeeni ilmoittelee taas vähän itsestään ja päätin nyt sitten lepuuttaa sitä heti kunnolla, ettei pääsisi niin pahaksi kuin silloin vajaa vuosi sitten. Eli tämän viikon agitreenit on nyt sitten peruttu, joten voidaan keskittyä tokoiluun. Toivottavasti jalkakin tuosta tokenee, en kestä jos taas joudun jollekin pitkälle tauolle :(.