Maanantai-iltana Eurotalleiltiin Inton kanssa. Onneksi meitä oli paikalla vain kaksi, radat olivat nimittäin ainakin meille Inton kanssa niin vaikeita, että aikaa kului.

Tommin kiemurat olivat tosiaan aika haastavia, teemana oli jyrkät käännökset kontakteilta, kontakteille ja ylipäätään muutenkin. Kepeillekin mentiin joko jyrkästä avo- tai umpikulmasta. Keppien päässä oli melkein aina palkka, samoin pääasiallisesti kontakteilla.

Into vähän sinkoili molemmilla radoilla, ansaputket vetivät ja muutenkin kaarteet venähtivät aika pitkiksi. Niin käy heti, kun se pääsee minusta riittävän pitkälle. Ekan radan alku meni melko hyvin, siinä mentiin renkaalta aalle, sitten täyskäännös kahden rinnakkaisen hypyn kautta ja sitten vielä yksi hyppy ja kepeille umpikulmasta. Ensimmäisellä kerralla Into haki kepit oikein, mutta ei taittunut toiseen väliin. Toisella yrittämällä otin vähän vauhtia pois ja sitten kepitkin onnistuivat hienosti. Kepeiltä mentiin putkeen ja sitten yhden hypyn kautta puomille. Ensin sain Inton vedettyä ohi hypystä, mutta kun maltoin ohjata, onnistui tuokin. Puomin jälkeen 180 astetta takaisin päin, kaksi perättäistä hyppyä ja sitten aika pitkällä estevälillä kaksi lähes rinnakkain olevaa hyppyä. Tässä tuli ongelmia, kun en vaan ehtinyt riittävästi Inton edelle, sitten kun pääsin sinne, meni kohta ihan hyvin. Lopussa onnistuin vielä kerran jättämään Inton selän taakse, mutta muuten siinä ei suurempia ongelmia.

Toisen radan alku oli tosi kinkkinen. Siinä mentiin renkaalta putkeen ja sitten kaksi perättäistä hyppyä ja toiselta hypyltä 180 astetta takaisin ja sen toisen hypyn kautta jyrkästi puomille. Meille tuli ongelmia jo renkaalla, josta Into tuli jonkun kerran ohi, sitten en meinannut saada sitä kääntymään sillä takimmaisella hypyllä oikeaan suuntaan (todennäköisesti kepeillä valmiin ollut palkkakin vähän veti sinne väärään suuntaan), puomille vähän kaarrotti, mutta se ei tuolla kulmalla ollut ollenkaan huono asia (länget oli myös auttamassa). Puomilta käännyttiin sitten taas 180 astetta takaisin niille samoille hypyille ja siitä sitten kepeille jyrkässä avokulmassa. Kepit Into haki hämmentävän hyvin, itse nimittäin jäin taakse ja leikkasin hyppyjen välissä, silti se kääntyi hienosti oikein ja osui vielä oikeaan väliin (otin kohdan uudelleenkin, eli ei voinut olla vahinko).

Kepeiltä mentiin putkeen ja putkelta tuli aika jyrkkä käännös ikään kuin takaisin päin. Tähän haistelin ongelmia ja tutustuessa, enkä väärässä ollut. Into ampui putkesta ulos isolla vauhdilla ja vielä isommalla kaarroksella. Sain tosissaan tehdä töitä, että sain sen kääntymään oikealle hypylle. Sitten tuli sellainen vähän tiukempi hyppykuvio, siinä meillä ei ollut suurempia vaikeuksia (homma sujuu heti paremmin, kun vauhti ei pääse kasvamaan ja Into pysyy mulla tiukasti näpeissä) ja aahan sitten lopetettiin.

Lopuksi otin vielä keppejä jokusen kerran palkka valmiina ja ilman palkkaa. Viimeisen välin ongelma on edelleen olemassa, mutta nyt sain onnistuneita suorituksia niinkin, että palkka ei ollut odottamassa, sellaiseen oli hyvä lopettaa. Esteitä kerätessä Intolla ja Vigolla olikin sitten hauskat narupallon vaihtoviikot, hyvin pojat tuntuivat tulevan juttuun ja Intosta oli mahtavaa, kun joku edes vähän/melkein juoksi sen perässä :).