Onhan sitä kaikenlaista taas tullut treenailtua.

Hakuilemaan päästiin viime sunnuntaina. Se hirvikärpästen määrä oli kohtuullisen infernaalinen. Yöks. Intolle tehtiin kuuden piston treeni, neljä äijää ja kaksi tyhjää. Maalimiehet löytyivät hienosti, mutta noiden tyhjien kanssa on kyllä aikamoista tuskaa. Nyt molemmat tyhjät tulivat oikealle puolelle ja se on se Inton vaikeampi puoli. Tosin nyt mielestäni kääntyi alueella oikeaan suuntaan, mutta todennäköisesti alkaa sitten sahaamaan sitä takarajaa edestakaisin ja tulee pois ties mistä ja ties koska. Huoh.

Treenien jälkeen tehtiin Anun kanssa vielä lenkki siellä hirvikärpästen keskellä, tosin enemmän se sitten meni sienin etsiskelyksi, mutta kyllä koirat silti ottivat ilon irti elämästä :)

Agilitya on treenattu tiistaina ja keskiviikkona. Molemmat treenit menivät ihan kohtuullisesti. Into oli ihan kivasti kuulolla ja saatiin oikein kivoja pätkiä aikaiseksi. Ihan positiivinen fiilis on jäänyt niistä. Oma pohje on edelleen vähän kireän tuntuinen, eli sitä vielä vähän varon.

Tokoiltukin on. Ainakin sunnuntaina, tiistaina ja torstaina. Tiistaina tehtiin ihan kotipihassa ja Into oli muuten tosi hyvä, mutta kaukoissa saatiin aivan totaalijumi aikaiseksi. Se ei vaan voinut nousta maasta istumaan ensimmäisellä käskyllä. Tätä sitten hinkattiin pitkään ja hartaasti. Tehtiin väliin jotain muuta, vaihdoin paikkaa ja muutenkin kikkailtiin ties mitä, mutta silti oli tahmeaa. Huoh.

Muuten tokoilut on sujuneet pääasiallisesti ihan kivasti. Kaikkea pientä nyt on, mutta ei onneksi isompi katastrofeja. Nyt pitää vaan toivoa, että kisoissa kaukot aloitetaan seisomaan nousemisella...