Tänään tokoiltiin maajoukkuekarsintojen kotikisa Lempäälässä SDP-hallilla. Kaikkiaan kilpailijoita taisi olla 36 ja Into starttasi numerolla 16.

Ensin tehtiin paikallaolot, näissä ei mitään ihmeellistä, kympit kummastakin.

Yksittäisliikkeet oli jaettu kahteen kehään. Ensimmäisessä tehtiin ruutu, idari, luoksetulo, kaukot ja hyppynouto.

Ruudussa Into meni merkille ihan omituisesti. Lähti kiertämään toisen kautta kuin normaalisti ja meni muutenkin ihan vinoon. Sain kuitenkin pysäytettyä ihan turvalliselle alueelle. Ruutuun ihan hyvin, samoin sivulle, Pisteitä 9,5.

Idarissa järjestys meille ehkä pahin mahdollinen eli maahan-istu-seiso. Onneksi Into kuitenkin teki kaikki asennot. Yhtään en kyllä tiedä, että miten. Seuraaminen on idarissa aina vähän sitä sun tätä, nyt ei ihan toivotonta. Pisteitä 10.

Luoksetulo sellainen tyypillinen. Paremmatkin stopit voisi tehdä. Ihan kohtuullisesti joka tapauksessa ja vauhtikin oli ihan riittävä. Nyt tuli eteenkin hyvin, eikä jäänyt liian kauas kuten joskus. Sivulle samoin OK. Pisteitä 9.

Kaukot. Huoh. Iso HUOH. Järjestys oli ihan normaali istu-seiso-maahan-seiso-istu-maahan. Into teki kaikki vaihdot, mutta liikkui eteenpäin ja oli tosi tahmea. Tästä sitten pisteitä vain 5 ja sitä myöten hyvästit menestymismahdollisuuksille tässä karsintakisassa.

Hyppynouto oli hyvä, ei mitään huomauttamista oikeastaan itselläkään. 10 siitä.

Sitten pieni tauko ja toiseen kehään.

Ohjatussa arvoin meille vasemman. Into teki (Inton merkiksi) tosi hyvän ohjatun merkin. Rento ja meni ihan vauhdilla hyvään paikkaan asti. Nouto normaali, eli siisti ja ihan kohtuullisen nopeakin. Luovutusasento oli suora ja sivulle tuli hyvin. Pisteitä 10.

Seuraamiskaavio oli tosi nopearytminen ja "nykivä". Paljon pysähdyksiä ja käännöksiä ja tosi vähän ihan normaalia suoraan kävelyä. Taas vaikea päästä siihen normaaliin kävelyrytmiin. Into teki mielestäni ihan hyvän tuntuisen seuraamisen. Alussa taisi olla joku vino perusasento ja jossain juoksun käännöksessä pientä hypyn tynkää, mutta kokonaisuus tuntui vallan asialliselta. Nyt ei hitaassakaan tunkenut eteen tai painanut. Pisteitä saimme tästä 9.

Viimeisenä sitten tunnari. Oma toinen oikealta. Into lähti oikeastaan melkein oman päältä, meni rivin toiseen päähän ja palasi takaisin ja tsekkasi vielä sen reunimmaisenkin ja otti oman ja palautti jopa melkein laukalla. Pisteitä saatiin vähän yläkanttiin eli 10.

Video

Yhteensä saimme 291 pistettä ja sillä sijoittui tässä tosi kova tasoisessa karsinnassa vaatimattomalle sijalle 11. Harmitti ihan vietävästi se kaukojen kämmäily, etenkin kun ne ovat nyt toimineet ihan kohtuullisesti. Muuten Into oli ihan tosi mainio ja sen kanssa oli taas kiva ellei peräti nautinto kisata.

Onnea kaikille hienoja tuloksia tehneille (teitä oli paljon!), erityisonnittelut tietenkin Anulle ja Luulle siitä kolmannesta EVL1-tuloksesta ja sitä myötä TK4:sta. Huippua!