Into aloitti tänään agilitykoiran uransa ihan ohjatuissa harjoituksissa. Oli siis meidän ensimmäinen kurssikertamme Mouhijärvellä (viime viikolla ei päästy sen tassuhaavan takia).

Tehtiin kaksi tosi helppoa pätkää, mutta ongelmia oli niidenkin kanssa. Into kun ei osaa yhtään vielä mennä rataa ja toisaalta taas pitää mielellään pientä hajurakoa meikäläiseen, niin huitelee se sitten milloin missäkin. Lisäksi Into reagoi pienimpäänkin silmänripsen heilahdukseeni ja minä taas heilun miten milloinkin. Ei käy Mariaa kateeksi :). No, opettelemassa tässä ollaan koko ajan ja varmasti kehitystä tulee aika nopeastikin, kun päästään tekemään ihan "rataakin". Mutta tosi kivaa oli!

Myöhemmin illalla sain jonkun hetkellisen tarmonpuuskan ja pesin Elviksen.  Aiemmat epäilyni siitä, että kiharanpennut saavat kasvattajalla jonkun kestovärjäyksen vahvistuivat entisestään, niin järkyttävää likavettä Elviksestä lähti, se ihan takuulla haalistuu ;-). Se on ihan oikeasti tosi jännä ilmiö, vaikka pesuväli, elinolosuhteet ym. on kaikilla koirilla samat, on Elvis se, josta lähtee se kaikkein mustin vesi. Muuttuneeko tuo vuosien mittaan vielä brunetiksi?