Tänään päästiin taas parin viikon tauon jälkeen agilitytreeneihin. Meitä oli paikalla vain kaksi, joten oli melko tehokas ilta.

Treenien teemana oli uusi sarjaeste, joka oli joka radalla, monella kahdestikin. Ja hyvähän tuota on treenata, kisoissa on tullut vastaan kahden esteen sarja, mutta tuota kolmen suoraa sarjaa neljän metrin väleillä ei vielä kertaakaan. Hyvin Svante sarjan klaarasi, joka rata aloitettiin sillä ja ekaan väliin Svante teki yhden askeleen. Jos sarjalle tultiin vauhdilla veti se sen suoraan pomps-pomps-pomps ilman väliaskeleita. Muuten radat olivat helpohkoja, pari "pimeään" putkeen vientiä ja yksi hankalahko keppikulma, mutta näissä ei ongelmia. Yhden riman sain  putoamaan vedättämällä liikaa. Kontakteista radalla oli aa ja keinu, jotka varsin hyvin tänään molemmat. Aalla palkkasin nyt kädestä. Svante oli oikein hyvä, jopa lähes vauhdikas ;-), itsekin sain ruhoni kohtuulliseen liikkeeseen, vaikka lähtiessä väsyttikin ihan julmetusti (ottaa koville tämän loman alku).

Intokin pääsi mukaan Niihamaan. Se ei ole ontunut tänään, joten ihan vähän tottisteltiin (seuraamista ja luoksetuloa) edellisen ryhmä treenatessa. Hienosti Into taas keskittyi, vaikka ihan vieressä tehtiin agilitya. Toivottavasti ontuminen jäisi nyt historiaan, eläinlääkäri on varattu keskiviikolle ja vien sen sinne joka tapauksessa, ihan vaan varoiksi (kyllä, olen kanaemo).