Perjantaina olin pitkästä aikaa navetalla treenailemassa.

Into teki avoimen hyppyä, joka alkaa hiljalleen löytymään. Edelleen se takaisin hyppy on hitusen epävarma, vaan onko se ihme, kun tähän asti on aina pitänyt vaan odotella siellä hypyn takana. Mutta hyvin on homma lähtenyt edistymään.

Sitten Into sai vähän tehdä agia, lähinnä kontakteja. Keinu tehtiin nyt ensimmäistä kertaa niin, että en pitänyt ollenkaan kiinni koirasta tai keinusta. Itsenäinen suoritus siis. Ihan hyvin meni, mutta ei tuota vielä pitkään aikaan uskalla ottaa kuin yksittäisenä esteenä. Tosi nopeasti on kuitenkin lähtenyt sujumaan.

Kontaktien lisäksi treenailtiin vähän helppoja takaaleikkauksia, ihan vaan kahdella hypyllä. Aluksi laitoin lelun valmiiksi palkaksi ohjaamaan Intoa, mutta onnistuttiin sitten jo ilman apujakin.

Svante sai tehdä kontaktit (palkat valmiina) ja vähän keppejä. HUOM! Into odotti vapaana käskyn alla Svanten treenin ajan ja pysyi, vaikka kehuin ja kannustin Svantea ihan reippaasti. Pysyi jopa niin hyvin, että unohdin jo kytätäkin sitä koko ajan. Ehkä Intonkin päähän se järki vielä tulee ;-).

Lauantai kului Kaanaassa Jukolassa, tai lähinnä Venlojen viestiä seuraten (hyvä Kirsi!). Into pääsi mukaan ja käyttäytyi aivan loistavasti. Se kulki tosi nätisti siellä ihmismassojen seassa, ei korvaansa lotkauttanut viestin käynnistäneelle tykinlaukaukselle, käyttäytyi asiallisesti noin triljoonan eri ikäisen ja näköisen ihmisen rapsutellessa sitä ja oli muutenkin oikea mallikansalainen. On kyllä helppo mennä minne vaan tuollaisen koiran kanssa, jolla on korvien väli kunnossa.

Jaaha, nyt pitäisi lähteä nukkumaan ja (todella) aikaisin aamulla suunta sitten kohti Varkautta ja agin SM-kisoja. Jännää.