Torstai-iltana (tai käytännössä lähes yöllä) tempaistiin pienet ja pikaiset agitreenit Viskin kanssa. Viski oli varsin pätevä. Tein toki tosi helppoja juttuja, mutta joka pätkällä oli aina joku vähän tiukempikin käännös, kaikki sujui tosi hyvin ja helposti. Kontaktit sikanopeat (Pia on kyllä opettanut ne Viskille hienosti!!) ja nyt ei pahemmin yrittänyt luikkiakaan, rimoja ei tullut alas kuin "kokeilutilanteissa", jotka tiesin jo oikeastaan etukäteen ja kepit taas todella varmat ja hyvät. Kaikkiaan varmaa ja hyvää työtä Viskiltä. Voi kun osaisin nyt pitää fiiliksen samana kisatilanteessakin!

Intokin pääsi vähän puuhastelemaan (tämä viikko onkin mennyt ihan harakoille, on ollut vähän työkiireitä ja muuta). Piti tokoilla enemmänkin, mutta sitten ei oikein huvittanut ja silloin ei kyllä kannata sitten tehdäkään. Otin kuitenkin pari helppoa ruutua, jotka tosi hyvin. Seuraaminen oli levotonta (se on aina, jos on yhtään taukoa alla), sen verran kuitenkin saatiin käveltyjäkin pätkiä, että pääsin palkkaamaan. Sitten otin pitkästä aikaa hyppyä, joka oli hyvä ja varma.

Sitten Into sai vähän liidelläkin, aata  ja puomia, ihan OK (tosin puomin alla olevat putki oli paljon puomia houkuttelevampi), nyt kiipeili aata itsekseenkin, ei ole aiemmin tehnyt. Keppejä yritin suorina, mutta oli tosi tahmeaa, vinokepeillä parempi. Sitten jotain ihan pieniä hyppy-putki-hässäköitä, Inton hypyt on kyllä isoja ja ilmavia, vähän turhankin laajoja, toivotaan että kokemuksen kautta tyyli muuttuu vähän taloudellisemmaksi.