Tänäänkin kisattiin Vesilahdella, edelleen ohjelmassa kaksi agilityrataa.

Ekalta radalta kiva nolla, sijoitus kolmas. Toisella onnistuttiin kämmäämään kepeiltä kymppi; ensin väärältä puolelta sisään, sitten toiseen väliin. Muuten rata edelleen kivan tuntuinen. Käytin alussa tulleet virheen hyväkseni ja otin kontaktit taas pysäyttäen ja hetken siinä seisottaen. Saattoi olla hyväkin, että tuli nuo virheet niin sain taas vähän muistutella Svantelle kontakteja. Kontaktit olivat hyvät koko viikonlopun, mutta haluan niiden pysyvän hyvinä jatkossakin.

Tuo pujotteluvirhe johtui varmasti osittain siitä, että emme ole harjoitelleen koko kesänä oikeastaan nimeksikään. Se näkyy ainakin meillä erityisesti juuri tuollaisissa pikkujutuissa, kuten vähän vaikeammat keppikulmat. Hyvä muistutus taas tuokin, että noitakin pitää jaksaa harjoitella, eikä vaan olettaa, että kyllä ne osataan.

Mutta oikein hyvä viikonloppu; neljä starttia,  kolme nollaa, kaikki kontaktit onnistuivat ja lähdöistäkin Svante ei meinannutkaan karata. SM-nollia on nyt kasassa kuusi, vain yhtä vajaa siis. Hyvä homma sekin.