Sunnuntaina otettiin Anun kanssa suunnaksi Helsinki ja siellä vähän isommat kimppatreenit, joissa oli tarkoitus vetää Messarin kehäjärjestyksellä setti läpi. Inton kanssa olin etukäteen päättänyt, että teen kisanomaisesti. Paikallaolon perusasentoon nousussa ja istumisessa paluussa palkkaan namilla, muuten vain kehuilla ja lelupalkka siirtymisissä.

Ekassa kehässä siis ohjattu, ruutu ja kaukot. Ohjatussa halusin ottaa vasemman, koska siinä oli maanantaina sitä keskikapulalle kaartamista. Merkki oli aika tahmea, nouto ihan OK, irrotus hyvä ja sivullekin tuli kivasti.

Sitten se ruutu. Jolle lähdettiin siitä täsmälleen samalta paikalta kuin ohjattuunkin, ruutu oli vain merkiltä oikealle. Tämä olikin sitten vaikea. Into lähti ikään kuin hakemaan oikeaa kapulaa. Pysäytin ja käskin uudelleen ruutuun. Taas pysäytin ja uudelleen ruutuun ja nyt meni sitten perille asti. No, tämä taisi olla vaikea vähän kaikille. Oliko meitä viisitoista treenaamassa ja suoraan ruutuun meni vissiin kaksi tai kolme koiraa. Ja kyse on ihan osaavista koirista ;)

Kaukoissa eka istumaan nousu oli tosi tahmea ja jäi vajaaksi. Siitä seisomaan tarvitsi varmaan vähän hankalasta asennosta johtuen kaksi käskyä. Loput sitten aika tahmeasti, mutta teknisesti melko OK, ei nimittäin liikkunut paljon ollenkaan. Jotain hyvääkin siis.

Toisessa kehässä ensin paikallaolot. Nämä Into teki oikein hyvin, ei mitään ongelmia. Hyppynoudossa mennessä vähän kopsautti. Into lähti jotenkin kauhean voimakkaasti eteen ja hyppäsi sellaisen laakahypyn. Muuten tämä ihan OK. Luoksetulo oli sitä perusIntoa. Ei huippu, muttei nyt mikään katastrofikaan.

Viimeisessä kehässä ensin idari. Järjestys oli Anun päättämänä maa-sei-istu. Maahan ja seisomaan hyvin, mutta istua ei sitten voinut. Annoin kyllä itsekin taas käskyn vähän huonosti. Seuraamisessa kaikki askellajit. Tuntui ihan OK:lta ja liikkurina toimineen Katan mukaan näyttikin ihan kivalta. Viimeisenä tunnari ja tähän olin niiiiiin tyytyv'äinen. Kapulat olivat rivissä, oma oli kolmas oikealta. Into lähti oikealta etsimään, otti oman heti sille osuttuaan ja palautti. Palautusvauhti olisi voinut olla nopeampi, mutta ei haittaa, muuten oli niin varma ja hyvä suoritus.

Palasin sitten vielä siihen ekaan kehään ja otin ruudun uudelleen. Nyt ei ollut ongelmia löytää ruutua, vaan meni sinne ihan ongelmitta. Idarinkin kävin ottamassa kakkoskehässä uudelleen ja nyt siinä löytyi se istuminenkin.

Lopuksi jäimme vielä Sirken, Marin ja Anun kanssa hetkeksi treenaamaan. Inton kanssa hinkutin sitä kaukojen maasta istumaan nousua, jossa jumi taas ihan huolella. Sirken kanssa juteltiin asiasta ja täytyy nyt vähän miettiä, että miten sen kanssa jatkaisi. Jotain kuitenkin täytyisi keksiä tai sitten vaan täytyy pitää käsiä ristissä ja toivoa, että Messarissa aloitetaan seisomaan nousulla.

Kiitokset kaikille kivasta treenipäivästä!