Jos alkuviikko onkin mennyt koulutuksellisesti vähän velttoillessa, niin tänään oltiin sitten ahkeria senkin edestä.

Aamusella otettiin taas pikaiset treenit. Kosketusalustaa yritettiin muistutella mieleen, tai lähinnä hankkiutua eroon tavasta ottaa se suuhun. Seuraamista tehtiin ja kaukoja. Ja koska olin hurjalla tuulella, niin kokeiltiin noutoakin ja se meni oikein hyvin. Lopuksi pieni paikallaistuminen ilman ongelmia.

Alkuillasta treenattiin sitten yhdessä Annen, Viljo-veljen ja Toivo-ööh-serkun? kanssa. Viljo ja Into ovat aika erilaisia, jos Into on vilkas, niin Viljo on vilkas potenssiin noin miljoona ;), ihana. Inton kanssa keskityttiin seuraamiseen, johon sainkin Annelta vinkkejä (ja epätoivoni liikkeen suhteen alkaa hiljalleen helpottamaan). Pari noutoa otettiin, nekin oikein hyvin. Sitten pitkä luoksetulo, josta vauhtia ei puuttunut ja lopuksi vielä kaukoja, joihin myös sain hyviä vinkkejä Annelta.

Svante kokeili ruutua huonolla menestyksellä (ruutu, mikä ruutu? en ole ikinä kuullutkaan...) ja otettiin yksi luoksetulo, joka seisomisesta perille, kun alkoi himmailemaan.

Koska oli torstai, oli Saaralla ja Ansallakin tokotreenit, joten siellä odotellessa tuli sitten treenailtua poikien kanssa vähän lisää. Svanten kanssa hinkattiin sitä ruutua eri metodein ja sitten otettiin metalliesineellä ihan vaan pelkkiä nostoja. Seuraamista tehtiin myös pikkupätkä. Inton kanssa otettiin myös ruutua (kosketusalustalla), seuraamista ja kaukojen maahan-istu -vaihtoja. Eteentulossa yritin nyt saada Inton ymmärtämään, että sen ei ole tarkoitus sukeltaa jalkojeni välistä vaan riittää, että jää siihen eteen istumaan. Ehkä sain hitusen muodostunutta väärinkäsitystä oikaistua ;-).