Täällä on vietetty hiljaiseloa Inton potiessa tassuaan. Se ontuu edelleen, joten ulkoilut on tehty hihnassa ja ihan tässä lähimaastoissa.

Itse täytin päivääni osallistumalla Tamskin estetalkoisiin. Agilityesteitä tuli maalattua nelisen tuntia, ihan mukavaa hommaa. Yllättävän harvaa tamskilaista talkoilu näytti kiinnostavan, meitä oli paikalla vain muutama (sama tilanne oli ollut lauantainakin). Minun maalaillessani teki Juha Svanten kanssa pitkän lenkin (2,5 tuntia), joten muiden koirien kanssa on sitten tehty vähän pienempiä lenkkejä. Lämpimät ilmat ovat pahentaneet Oivan läähättelyjä, se jaksaa liikkua ihan hyvin, mutta läähättelee aika tavalla. Elviskään ei ihan iskussa ole, vähän haluton liikkumaan. Vanhuksille siis tällaiset vähän helpommat välipäivät sopivat oikein hyvin.

Into on ottanut pakkolevon (johan sitä on eilisestä lähtien kestänyt) tähän asti yllättävän hyvin, mutta nyt illalla on alkanut esiintymään lievää turhautumista - ruokakippoa viskellään ympäriinsä ja mistä tahansa suuhun löytyvästä tavarasta saadaan lelu aikaiseksi. Tässä voi päivien kuluessa alkaa pelihuumori loppumaan kaikilta pakkolevon osapuolilta. Pitänee kehitellä Intolle jotain aivojumppaa, treenaillaan vaikka paikallaoloa ja ehkäpä aloitellaan tunnaritreenit. Tosin vasta tiistaina, sillä huomenna minulla on tiedossa vähintään viidentoista tunnin työpäivä, eli tulee totaalinen välipäivä kaikille koirille.