Juuri kun on edellisistä SM-kisoista päästy, pitää siirtää katse seuraaviin. Ensi viikonloppuna kisataan siis agilityn SM-kisoissa Jyväskylässä tai ainakin jossain siellä päin :). Agility on ollut meillä aika pienessä roolissa koko kevään, joten odotukset noista kinkereistä ei ole kovin korkeat. Mennään nyt kuitenkin kokeilemaan.

Kateissa olevien agilityasetusten löytämiseksi olin ilmoittanut Inton Tamskin iltakisoihin keskiviikkona. Kaksi agilityrataa. Ajattelin, että kisarutiinin löytäminen on tässä vaiheessa tärkeämpää kuin treenaaminen.

Ekalle radalle sain jotenkin ihan älyttömän hyvän draivin päälle. Intokin oli kiltti ja taitava ja näin saatiin väännettyä 0, sijoitus oli 3.

Toinen rata oli jo profiililtaan astetta inhottavampi. Siinä oli pari sellaista kohtaa, jotka tiesin aika mahdottomiksi. Rata kosahti meillä kuitenkin pariin pudonneeseen rimaan. Ekaan en ehtinyt reagoida, toisen jälkeen lopetin sitten radan siihen. Sieltä siis hyl.

Ihan hyvä fiilis noista kuitenkin jäi. Ehkä me vähän vielä agilityakin osataan. Ja osataan tai ei, näillä mennään SM-kisoihin.

Muuten onkin sitten lepäilty ja toivuttu viikonlopusta. Into saa nyt pitää varmaan viikon verran tokolomaa, ensi viikolla palataan sitten ruotuun senkin suhteen.