Niin myös loma. Ikävä kyllä. Viime viikko vietettiin Rukan maisemissa, vaikka oli aika kylmää, päästiin kuitenkin mäkeenkin muutamana päivänä. Ansa oli mukana, pojat jäivät kotiin ja saivat seurakseen Anun, Tuitun ja Luun. Iso kiitos Anulle Svanten ja Inton hoitamisesta!

Lauantai-iltana kotiuduttiin ja hetihän se oli pakko vähän viritellä tokojuttuja Inton kanssa. Kotipihassa tai oikeastaan tiellä tehtiin vähän seuraamista, jääviä, luoksetuloa ja tunnari. Hyvältä tuntui, vaikka oli viikon tauko alla.

Sunnuntai-iltana olin jäähallin kentällä treenailemassa. Oli vähän lumista ja pimeää, mutta ei ihan kauhean liukasta. Into oli ihan älyttömän hyvä, sen asenne oli juuri sellainen mitä haluan . Tehtiin luoksetuloa, jossa ensin seisominen ja siitä suoraan ja sitten vielä muutama loppupätkä erikseen. Ruutua Into ei ensin oikein nähnyt (pimeää ja merkit upposivat lumeenkin jonkin verran), mutta sitten kun vähän viritin teki tosi hyvän ruudun. Palkat merkillä ja ruudussa.

Uutta idariakin tehtiin. Ensin muistaakseni ma-is-se ja sitten se-ma-is. Oikeat asennot, jäävien laadusta en osaa sanoa mitään, kun en itse näe. Itselleni on se käveleminen vaan niin vaikeaa, etenkin se oikealle käännös. En tahdo millään osata sijoittaa sitä mitenkään oikein. No, ehkä se tästä.

Ohjattu oli myös aika vaikea, etenkin kun olin vienyt kapulat jo etukäteen valmiiksi. Into ei siis nähnyt vientiä. Merkki oli hämmentävänkin hyvä (siis Inton ohjatun merkiksi, ei ehkä noin yleisesti ajatellen), Into lähti hienosti oikealle ja menikin sitten kauas oikealle, eikä löytänyt kapulaa ollenkaan. Mutta lähti tosi hienosti oikeaan suuntaan. Otin sitten alusta niin, että kävin näyttämässä kapulat ja nyt haki hienosti molemmat puolet. Oikean otin eteen asti, vasemmasta vauhtipalkka.

Kaukoja otettiin vähän temppuillen, asenne tässäkin kympin luokkaa. Tunnari periaatteessa kisanomaisesti (miten nyt yksin pystyy tekemään), mutta Inton ollessa kapuloilla lähdin hiljalleen liikkumaan taaksepäin. Into teki tosi hyvän tunnarin, ei varmistellut ollenkaan ja palautusvauhtikin ihan OK.

Olipa tosi kivat treenit, jäi ihan älyttömän hyvä fiilis. Uskaltaako tässä treenatakaan, ettei vaan hukkaa tätä tunnetta  !

Ja lauantaina kisataan sitten taas karsintakisassa, eilen tuli tieto, että mahduttiin mukaan. Kivaa, mutta toisaalta taas kamalaa!