Viikonloppuna tokoiltiin ahkerasti.

Lauantaina aamupäivällä tempaistiin Inton kanssa pikaiset tokoilut jäähallin kentällä. Ihanaa, kun ei ollut kylmä! Tehtiin ruutu, luoksetulo ja ohjattu. Kaikki oikein hyvin.

Lauantai-illaksi ajeltiin Anun kanssa Keravalle T-treeneihin. Inton kanssa oltiin  Skyen lapset vertaistukiryhmässä Katan ja Kitan sekä Marjon, Twixyn ja Tatzin kanssa.

Alkuun kuitenkin paikallaolot koko porukalla. Into kyttäsi makuussa liikkuria ja maahanmeno olikin hitusen tahmea. Meni kuitenkin, makasi hyvin ja nousi istumaankin ripeästi. Istuminenkin hyvin.

Yksittäin aloitimme seuraamisella. Otettiin ihan kisanomaisesti käskytettynä. Hitaassa oli vähän niiaillut, mutta muuten ihan OK. Tunnarissa lähti taas ihan takki auki -asenteella, oli muka kovasti etsivinään, mutta toi väärän. Uusinnalla sitten ihan OK suoritus. Idarissa muistaakseni istu-maahan-seiso. En muista varmaksi. Eka asento kuitenkin väärä, uusinnalla tämäkin OK. Lopuksi kaukojen aloituksia muiden häirköidessä ja palkkaa tuli randomisti vähän silloin ja tällöin. Ihan jees.

Treenailujen jälkeen Into vielä luovutti verta bortsujen geenitutkimukseen, joten tehtiin jotain hyödyllistäkin. Sitten Mäkkärille maailmaa parantamaan ja kotona oltiinkin heti puolen yön hujakoilla.

Sunnuntaina aamupäivästä tokoiltiin Hermialla Annen ja Anun kanssa. Mitäs me sitten tehtiin. Ainakin ruutua, joka oli taas ihan hyvä ja ohjattua, jossa ei ensin meinannut lähteä merkiltä ollenkaan, mutta suunnat nyt ihan OK. Seuraamista taas käskytettynä ja siinä vähän vilkuili häiriköivää Annea. Huomautuksen jälkeen skarppasi. Tunnari nyt ihan OK, ei ongelmia. Kaukojakin Into pystyi aika kivasti tekemään. Luoksetulokin otettiin ja kyllä siinäkin yritystä oli, toki liukui aika pitkälle liukkaalla alustalla.