Ollaan oltu varsin saamattomia. Pakkanen on paukkunut sen verran kovissa lukemissa, että treenaaminen on ollut ihan jäissä . Tosin aikataulullisestikin on ollut vähän haastavaa, eli ei tässä pahemmin olisi ehtinyt treenailemaankaan.

Lauantaina hurautettiin pienellä porukalla Turkuun katsomaan tokon karsintakisaa. Olipa hienoja suorituksia ja treenimotivaatiota tuli taas rutkasti lisää. Toisaalta sellainen epätoivokin vähän hiipii noita huippusuorituksia katsoessa puseroon; miten meistä voi ikinä tulla edes lähes noin hyviä? No, yritetään ainakin. Mutta mukava oli nähdä liuta huippusuorituksia ja viettää lauantai-ilta varsin mukavassa seurassa.

Sunnuntaina aamupäivästä vedin Tamskin vapaaharjoitukset. Treenejä jouduttiin jo kertaalleen siirtämään kovan pakkasen vuoksi ja aika kylmä oli tänäänkin. Muutama urhea kuitenkin saapui paikalle ja treenit pidettiin. Kylmä kyllä oli ja itse olin sen parin tunnin seisoskelun jälkeen aivan umpijäässä. Onneksi sää kuitenkin iltaa kohden lauhtui ja päästiin Inton kanssa ihan pienesti tokottelemaan omaan pihaan. Kierrokset oli muutaman päivän hiljaiselon jälkeen kaakossa ja niinpä ensimmäinen tunnari oli ihan katastrofi. Into lennätti kapulat pitkin lääniä ja nappasi sieltä vaan jonkun. Uusinnalla saatiin sitten ihan asiallinen suoritus. Sitten tehtiin luoksetuloa vähän eri versioin ja vähän seuraamista, jossa paikka on valumassa nyt liian eteen. Tähän(kin) täytyy puuttua. Huh. Työmaata siis piisaa. Toivottavasti säät nyt sallisivat vähän aktiivisemman treenaamisen.