Pitkästä aikaa oli maanantainakin agilitytreenit. Tuli taukoa, kun samalle kuulle osui Tommin työmatka, pääsiäinen ja Tamskin kouluttajille suuntaama agikoulutus (kahtena maanantaina). Tuollainen kouluttaminenhan on vain hyvästä, mutta toki voisi katsoa, että ne kaikki koulutukset eivät olisi samana viikonpäivänä (jolloin aina samat ryhmät "kärsivät") tai että se viikonpäivä ei olisi maanantaina samassa kuussa, jossa on pääsiäinen ja yksi maanantai jäi välistä jo senkin takia. Toki pääsiäisenäkin voi ja voisi treenat, mutta ko. päivänä nyt sattui olemaan kisoja pilvin pimein, eli ei ollut kouluttajaa eikä koulutettavia. Mutta samaa kausimaksuahan tässä maksellaan kuin muutkin, vaikka kuukauden treenitauko tulikin...

Noh, itse asiaan. Viski pääsi siis pitkästä aikaa Eurotallille vähän kaasuttelemaan ja kovaa se sitten kulkikin :-o. Eka rata alkoi niin, että oli rengas, hyppy ja siitä 90 astetta vasemmalle kepeille aika lyhyellä estevälillä. Ensin Viski pudotti tuon riman, mutta sitten kun otin haltuun jo ennen hyppyä, meni se hyvin ja kepeillekin oikein sisään, kun vaan maltoin olla paikallani ja ajatella taakse. Loppupäässä rataa oli kohta, jossa mentiin aalle, jonka alla oli uuna putki, ts. molemmat putken päät ihan aassa kiinni. Tänne tultiin sellaiselta hyppysuoralta, eli olin kaaaaukana Viskin takana, joten se oli vähän korkeemman kärees, että minkä esteen Viski valitsee. Yllättävästi sain sen kuitenkin menemään oikein, ihan vaan käskyttämällä ja omaa linjaa muuttamalla. Isoimmat ongelmat tulivat ihan lopussa, jossa oli tultiin putkesta hypylle ja siitä jyrkästi kepeille. Tein hypylle jaakotuksen, jolla Viskin kääntyikin ihan hyvin, mutta meni sitten kepeille taas ties mihin väliin sisään. Sitten kun yritin ottaa hypyllä vauhtia pois, alkoi se rima tulemaan alas. Lopulta päätin lopettaa siihen, ettei mene ihan tappeluksi koko treeni.

Ratkaisu osoittautuikin fiksuksi, sillä toinen rata sujui paljon paremmin. Aivan supertyytyväinen olin pujotteluun, jonne joutui tekemään sellaisen aika pitkän kuljetuksen ja sitten vielä leikkaamaan takana. Tämä meni tosi hyvin. Samoin Viski pujotteli hienosti loppuun asti, vaikka kepit olivat ihan kohti seinää ja itse jäin taakse. Tosin siitä taakse jäämisestä jouduin sitten luopumaan, sillä rimoja alkoi lentelemään, kun Viski kiihdytti perääni. Tällä radalla piti aa-putki -hässäkästä valita putki ja tämän saimme onnistumaan hyvin.

Ihan kivat treenit siis. Radat olivat taas aika kinkkisiä ja Viskillä vauhtia hurjasti, mutta tosi paljon saimme onnistumisia ja hyviä suorituksia vaikeisiin kohtiin. Ongelmia tuli, kun yritin vähän ottaa etumatkaa ja jättää Viskiä, silloin sille tulee niin hirveä kiire, että ei katso yhtään miten hyppää. Joskus vaan on radoilla tilanteita, joissa olisi eduksi päästä sinne edelle, eli tätäkin täytyisi jotenkin yrittää harjoitella.