Tänään hakuiltiin taas siellä Pinsiön maisemissa. Tälläkin kertaa tehtiin alue niin päin, että alue ensin laski ja sitten nousi.

Intolle otin vain kaksi maalimiestä; etukulmiin. Molemmilta haettiin hajumielikuvat ja molempiin Into tekin suoran, hienon piston. Toiselle meni niin lujaa, että meni vahingossa maalimiehestä pari metriä ohi, mutta korjasi sitten hienosti. Into oli oikein taitava taas tänään.

Svantekin pääsi pitkästä aikaa vähän hakuilemaan. Tosin hakuilut melkein loppuivat alkuunsa, kun Svante ei meinannut mennä ensimmäiseen etukulmaan millään. Tai meni lujaa ja hyvin ja syvällekin, mutta linja vetin inansa sivuun ja kun etukulma oli taas ehkä inansa sivussa toiseen suuntaan ja maalimies maakuopassa, ei haju vaan osunut nenään. Sitten kun jouduin useamman kerran lähettämään alkoi Svante vaan ottamaan rullaa suuhun, josta sitten taas ärsyynnyin suunnattomasti. Lopulta menin itse alueelle sisään ja lopulta se maalimies saatiin sieltä ylös. Meinasin jo tässä vaiheessa toiselle maalimiehelle huutaa, että tulee pois, koska arvelin, ettei hommasta tule mitään. Pari seuraavaa tyhjää olikin vähän tynkiä ja sitten seuraavalta Svante tuli rullan kanssa pois. Otin rullan vain suusta ja jatkoin eteenpäin. Sitten Svante tekikin siihen vaikeaan nousukohtaan molemmille puolille aivan superhienot tyhjät ja sitten seuraavalla nousi maalimieskin hienosti. Vauhti vain kiihtyi loppua kohden (meni todella lujaa!) ja näytölle lähti kuin tykin suusta. Tosi hienosti Svante purki sen alun pattitilanteen ja raskaassa nousussa ja aika monen tyhjän jälkeen paransi vain menoaan koko ajan kuin sika juoksuaan. Hienosti hoidettu Svantelta siis!