Maanantaina Into pääsi monen viikon tauon jälkeen vihdoin taas agikiitelemään. Yllättävän hyvin meni, vaikka olikin taukoa alla.

Tehtiin kaksi melko lyhyttä pätkää, hyppyratoja, eli ei valitettavasti kontakteja ollenkaan. Eka rata meni aika hyvin. Lopun yhtä takaakiertoa (koiran piti siinä tehdä täysi ympyrä) kokeilin sekä itseni ympäri kierrättämällä, että sitten vähän sylkkärin omaisesti, eli heitin takakiertoon ja sitten tuosta edestäni eteenpäin. Jälkimmäinen onnistui paremmin, mutta uskon, että se kierrätyskin olisi toiminut paremmalla haltuunotolla. Tällä radalla kepeille mentiin jyrkästä avokulmasta, mutta ehdin hyvin törkkäämään, joten ei ongelmia.

Toisen pätkä loppu oli hankalahko. Päätin tehdä sen takaaleikkauksin ihan vain siksi, että minun pitäisi harjoitella niitä. Alkurata meni Intolta ihan hyvin. Kepit nyt umpikulmasta, Into haki ne hyvin ja itsenäisesti. Ne takaaleikkauksetkin sain onnistumaan, mutta kyllähän niihin vähän kaarrotusta tulee, kun en uskalla ihan kauhean tiukasti ottaa. Näitä pitää vaan treenta, niin löytyy se rytmi ja ajoitus.

Pitkästä tauosta huolimatta Into teki tosi kivasti ja oli hyvin kuulolla.