Torstaina oli taas Saaran ja Ansan agilitytreenit, eli otin sitten vähän tokoa Svanten ja Inton kanssa siinä odotellessa. Tuli jotenkin turhat treenit, kun olin ihan suunnittelematta liikenteessä ja sitten näpertelin molempien kanssa vähän kaikkea.

Svanten kanssa tehtiin seuraamista aika paljon. Se oli turhan tiivistä ja vähän edistävää, mutta olkoon ;-p. Käännökset olivat hyviä ja juoksussa pysyi maankamaralla kiitettävästi. Idarin asennot hyvin ja mielestäni aika nopeastikin. Ohjatussa molemmat puolet ilman ongelmia, nopeampi saisi olla ja luovutusasento on vino. Ruutuunkin osui, ihan merkin kautta mentiin. Kaukot olivat hyvät. Yllättävänkin hyvät.

Inton kanssa aloitettiin seuraamisella, joka oli tosi levotonta. Sitten pari vauhtinoutoa ja vähän noudon loppuasentoa, jossa taas pyrki pomppaamaan ylös, kun otan kapulan. Tästä taas huomautin ja saatiin hyviäkin aikaiseksi. Kaukojen vaihtoja (lähinnä maasta seisomaan ja istumasta maahan) tehtiin jokunen, vähän taas sellaista säheltämisen makua. Näitä pitää rauhoittaa. Sitten tehtiin liikkeestä maahanmenoja ja tässä hain lähinnä nyt sitä, että voin itse vähän jo liikkua enemmän, oikein hyvin. Lopuksi otin vielä uudelleen sitä seuraamista ja nyt se sujui hyvin. Käännöksetkin menivät kivasti.

Aiemmin illalla tein kotona Inton kanssa taas pari ruutua kotipihassa. Projekti jatkuu.