Olin varannut navetalta tunnin vuoron, jonka aikana tein Inton kanssa vähän tokoa ja agia ja Viskin kanssa sitten agia.

Into tokoilu koostui lähinnä seuraamisesta, joka tuntui taas todella hyvältä. Sitten jääviä, joissa seisomisiin en ollut ihan täydellisen tyytyväinen, muut  OK. Sitten olikin sormet jo niin jäässä, että oli pakko siirtyä agiin :D. Ensin vinokeppejä, joita nostin taas vähän pystymään. Vauhti heti hidastui hitusen, mutta tekniikka oli hyvä ja muutenkin hienosti. Tuntuu, että nyt noiden keppien kanssa aletaan pääsemään eteenpäin, vaikka mikäs kiire tässä, kun sitten kisaikäänkin on vielä sen puoli vuotta ja tuskinpa heti silloin (ainakaan näillä näkymin) ollaan agikisoihin ryysimässä.

Sitten tehtiin pieni melkein suora pätkä, jossa kaksi hyppyä, puomi, okseri ja rengas. Okseri oli aika pienenä, mutta hyvähän sekin oli Intolle näyttää. Puomilla taas ylösmenolla länget ja palkka alhaalla. Hypyissä rimat 55 cm. Into hyppää tosi kivasti, vielä hirmu varovaisesti, varmasti vauhdin ja varmuuden kasvaessa ilmavuus vähenee, mutta sen hyppääminen on kevyen ja helpon näköistä. Okseri oli sille helppo, mutta renkaaseen ei vielä vauhdista osuttu. Yksittäin rengasta otettaessa joka kerta oikein.

Viskin kanssa tein ihan pieniä pätkiä, kaikkia kontakteja otettiin ja keppejäkin jonkin verran. Meno tuntui varsin mukavalta (tosin mitään kovin vaikeaa ei tehty), yhtä hyppysykeröä jouduin ottamaan jonkun kerran, mutta kun vaan sain oman liikkeeni tasaiseksi ja osasin antaa Viskille riittävästi tilaa, onnistui sekin. Kepeillä Viski kesti nyt liikkumistani aika hyvin, se pitää vain tehdä tasaisesti ja rauhallisesti, mitään nopeita ryntäyksiä tai nykimisiä en kannata yrittää. Kivaa oli taas kerran!