Lauantaina hakuiltiin tosi kivassa säässä (kuivaa, ei lunta, ei liian kylmä, ei ötököitä) jossain Pinsiön takametsissä. Paikka oli meille ihan uusi, maastoltaan tosi kiva. Vasen puoli oli aukeampaa, oikealla sitten enemmän ryteikköä.

Vaikka viime aikoina on aika vähän päästy hakuilemaan, päätin silti ottaa mukaan pari tyhjää. Ei kai niistä tule ikinä mitään, jos ei niitä tee. Aloitin siis vasemmalta tyhjällä ja Into teki aivan loistavan piston. Suoraan takarajalle ja eteni hyvin aluetta eteenpäin. Oikeassa etukulmassa oli maalimies, sinne suora ja hyvä pisto.

Vasemmalle toinenkin tyhjä, tässäkin Into eteni hyvin ja suoraan, eikä kääntynyt tarkastamaan etukulmaa, minkä usein tällä puolella tekee.  Nyt ei edennyt alueella ihan niin hyvin kuin ekalla tyhjällä, mutta tähän vaikutti vähän huonosti ajoitettu kovaääninen kehuni. Sitten taas oikealle aivan viivasuora pisto, josta maalimies ylös.

Viimeiselle vasemalle lähetin vähän ennen lähetysmerkkiä. Into eteni hyvin suoraan takarajalle, kääntyi aluetta eteenpäin ja nappasi maalimiehen siitä. Viimeinen oikealle samaan tyyliin. Into eteni hyvin, meni vähän ohi maalimiehestä, mutta hyvin tarkasti ja löysi viimeisenkin maalimiehen.

Oikein onnistunut hakutreeni siis tällä kertaa! Kiitos kaikille seurasta!