Sunnuntaina lähdimme Inton kanssa Pian, Viskin ja Tuplan kyydillä Keravalle Bat-hallille O-pentujen pentupäivään, jonne siis mekin pääsimme kuokkimaan.

Into teki ensin vähän seuraamista, joka oli aika huonoa (hyppi ja oli levoton), Sitten ruutua, joka erottui aika heikosti kirjavasta alustasta. Otinkin ensin läheltä pari paikan hakua, jonka jälkeen itse ruutu löytyikin sitten varsin hyvin (kun ensin löytyi merkki...). Ohjatussa ei saatu oikeaa ongelmaa esiin, kun Into yritti ryysiä suoraan kapuloille, mutta uusinnalla teki sitten tahmean merkin. Saattaapi olla, että vaihdan sen merkin kiertämiseen, jos sillä saisin Inton ajatuksia vähän irti kapuloista. Lisäksi taisimme ottaa suoran luoksetulon, jossa ihan OK vauhti ja kaukoja ihan läheltä.

Lopuksi ehdimme vielä ottamaan pikaisen toisen kierroksen. Nyt pari metallinoutoa, jotka tosi hyvin. Luoksetulon loppupätkässäkin ihan asiallinen vauhti. Liikkeestä seisomisen Into sen sijaan oli unohtanut kokonaan, teki vain (hyviä) istumisia. Pallo-palkalla muistuttamalla löytyi sitten lopulta se seisominenkin.

Ihan OK treenit. Intosta näkyi selvästi, että ei olla pariin viikkoon treenattu. Tekeminen oli vähän huolimatonta ja epätarkkaa. Oli kuitenkin tosi kiva päästä sisälle treenaamaan. Kiitos kaikille kivasta päivästä!

Kotimatka tultiinkin sitten melkoisessa lumimyräkässä, mutta hyvin päästiin perille.

Tässä muutama kuva Keravan treeneistä, kuvat on ottanut Leena Inkilä, kiitos kuvista!