Ja sitten päin vastoin. Tänään oli Viskin kanssa agitreeneissä päin vastoin. Jos viikonlopuna kisaradoilla onnistui, jos ei nyt kaikki niin ainakin melkein, niin tänään sitten taas ei onnistunut melkein mikään.

Toki heti aluksi pitää sanoa, että radat olivat taas aika kinkkisiä, eli osin tökkiminen menee senkin piikkiin. Ekan radan alku meni hyvin, mutta sitten kepeille menossa tuli ongelmia,  Viski pyörähti aina ennen keppejä väärään suuntaan ja ei vaan osunut oikeaan paikkaan. Meno oli toki hankala, sellainen takaa leikaten tehty heitto. Sitten kun survoin itseni sinne väliin valssaamaan, onnistui paremmin. Toisella radalla taisi sitten alkaa tulla rimoja alas ja muutenkin meno meni vähän kaahottavaksi. Mietinkin jo jonkinlaisen onnistumisen saatuamme, että lopetan siihen, mutta sitten yritin oikein skarpata ja tsempata itseäni ja yritin tehdä viimeisestä pätkästä onnistuneen. Tämän radan kepeille vienti oli tosi hankala, sitä jouduimme hinkkaamaan tosi kauan, sitten keppien jälkeiset kaksi hyppyä olivat myös vaikeita, rimat putoilivat ja Viski singahteli siellä takana olevaan putkeen (piti mennä ihan eri suuntaan). Meinasi suoraan sanottuna mennä jo ihan hermo ja sehän ei nyt sitten ainakaan tilannetta parantanut.

Hyvää tässä päivässä oli viimeisen radan pujottelut, sinne ei meinattu millään päästä sisään, mutta sitten itse pujottelu onnistui hienosti, vaikka itse irtosin sivusuunnassa todella kauas, jo seuraavan hypyn taakse. Ja tämä onnistui useampaankin kertaan, kyse ei siis ollut vahingosta ;). Kontakteista radalla oli aa ja keinu, pari kertaa Viski yritti karata aalta, mutta toisen kerran jälkeen kylmästi nostin sen takaisin kontaktille ja tämän jälkeen kontaktit olivat tosi hyvät, pystyin itse liikkumaan ja silti Viski pysähtyi hyvin. Mutta olipahan todelliset töktök-treenit pitkästä aikaa, taisi painaa viikonloppu vielä meidän molempien kintereissä.

Intokin pääsi pitkästä aikaa mukaan Niihamaan ja sai riekkua siellä narupallonsa kanssa kun keräsimme esteitä. Kotona se riehui jo Viskin kanssa jonkin aikaa ja ainakaan vielä ei näyttäisi ontumista esiintyvän. Uskaltaisikohan jo toivoa,  että varpaat alkaisivat olla kunnossa...