Keskiviikkonakin agiliidettiin! Mietin kyllä pitkään treeneihin lähtöä, sillä oma olo oli ja on aika tautinen ja tuntuu, että henki ei kulje ollenkaan. Lähdettiin kuitenkin kokeilemaan.

Samu oli vetämässä treenit ja radalla oli mittaa 24 estettä. Alussa kosahdettiin takaakiertopersjättöön, jota en vaan saanut onnistumaan. Jokusen yrityksen jälkeen luovuin sitten persjätöstä ja leikkasin putkella. Tämä onnistui ihan OK. Myös kepit Into haki putken jälkeen hyvin. Anukaan ei saanut tuota takaakiertopersjättöä toimimaan, joten vian täytyy olla geeneissä, eli ei voi mitään :). Sama juttu on viskileikkausten kanssa, ei onnistu kummaltakaan. Geenien syytä sekin.

Toinen meille hankala kohta oli kaksi hyppyä ennen aan alla olevaa putkea. Hypyille tultiin pussin kautta ja jos tässä nutasi yhtään, tuli kiire. Sitten kun sain sen ajoituksen kohdilleen, aloin takuta niiden hyppyjen kanssa. Sain Inton kääntymään väärään suuntaan ja  en ehtinyt toiseen valssiin ja ties mitä. Saatiin se sitten jokunen kerta menemäänkin. Kokeilin kohtaa vielä niin, että tulin pussin toista puolta ja kierrätin ekan hypyn radan kautta. Näin matka oli pidempi, mutta linja parempi ja Samun kellottamana aikakin parempi. Putken jälkeinen hyppy takaa poispäinkäännöllä onnistui hyvin, samoin onnistui leikkaus aan jälkeisellä hypyllä. Siis leikkaus, jonka tein vielä ihan vapaaehtoisesti! Loppurata menikin sitten ihan kivasti, siinä ei isompia ongelmia ollut.

Into oli taas tosi kiva ja kiltti. Samulle kiitokset hyvistä treeneistä!

Odotteluaikoina tein siinä kentän reunalla seuraamista, jääviä ja kaukoja. Jäävissä nyt kaikki asennot oikein, kaukojakin Into pystyi tekemään tosi hyvin, vaikka oli siellä muiden koirien ja ihmisten keskellä.