Perjantai-illan lepakkovuorolla päädyimme jotenkin Anun kanssa treenailemaan kaksin. No, ihan hyvin saatiin melkein kaksi tuntia kulumaan (vähän lipsahti agin puolellekin).

Into aloitti seuraamisella ja siihen perään tunnari. Oli ihan omituinen. Meni kapuloille, merkkasi selkeästi oman, mutta ei ottanut eikä lähtenyt tuomaan. Kun vaan odotin, pyöri vaan kapuloilla, muka haisteli, mutta kyttäsi minua koko ajan ja alkoi ehdotella kaikenlaisia temppuja. Otin pois, läheti uudestaan ja muistutin kapuloiden lähellä uudella etsi-käskyllä. Sama homma. Läheti eri suunnasta, sanoin jo aika tiukastikin, että etsi ja Into yritti mm. lähteä pois kapuloilta. En enää edes muista, että mitä kaikkea yritin ja mitä kaikkea tapahtui, mutta aivan totaalinen katastrofi. Sitten heittelin sitä omaa ja lopulta vein sinne toisten sekaan, tässä pystyi sitten tuomaan. Mutta APUA, mitä tuossa nyt on tapahtunut!? Edellisenä iltana teki vielä ihan normaalisti tunnarin.

No, muutakin tehtiin ja muu oikein hyvin; mm. ruutu ja ohjattu varsin mallikkaasti. Luoksetulon stoppeja yritin tehdä putken kautta, mutta sitä haittasi hiukan samaan putkeen yrittänyt Luu, jota ei pahemmin hidastanut perässä roikkunut painava tolppa ja samassa tolpassa kiinni ollut Tuittu. Kaukoja taas vähän temppuillen, oikein kivasti. Seuraamista on pieni pätkä videollakin *klik*.

Lopuksi tosiaan sitten livettiin vähän sinne agin puolelle ja Into teki jonkin verran kontakteja. Niissä ei ongelmia.