Tänään oli taas vähän sellainen vauhdikkaampi ilta. Päivän olin kurssilla Hämeenlinnassa ja kotona vasta viiden jälkeen. Tein koirien kanssa (todella) pikaisen lenkin, vaihdoin vaatteet ja heitin kamat autoon ja kaahasin hakutreeneihin Keskisentielle. Paitsi että ketään muuta ei ollut paikalla. Pienen soittokierroksen jälkeen sain selville, että olen kyllä ihan oikeassa paikassa, mutta vähän vaan väärään aikaan (puoli tuntia etuajassa). Ei muuta kuin ABC:lle ostamaan vähän juotavaa ja ihan vaan pieni jätski :).

No, hakuilemaankin päästiin. Intolla on ollut yli kuukauden tauko haussa, joten otin ihan helpon perustreenin. Neljä maalimiestä, joilta hain pareina hajumielikuvat. Intolle tämä oli helppoa kauraa ja se teki hyvät, suorat ja nopeat pistot kaikille maalimiehille. Erinomaisesti onnistunut treeni siis. Mutta voi taivas, että siellä oli hyttysiä. Siis aivan järkyttävä määrä!

Hakutreeneistä jouduin lähtemään sitten vähän kesken pois ja kohti agitreenejä Mouhijärvelle. Marko piti vaihteeksi treenit ja ehdittiinkin ottamaan useampi pieni pätkä. Into oli taas tosi kivan tuntuinen. Edelleen sen tekninen osaaminen on vielä aika vajavaista, mutta se on edistynyt harppauksin näiden parin viikon aikana. Aika vaikeitakin hyppykuvioita saatiin onnistumaan, kun vaan ohjaaja hoiti hommansa. Kepit onnistuivat myös hienosti. Kyllä siitä (vielä joskus) agikoira tulee! Nyt vaan täytyy pitää pää kylmänä ja tehdä pohjat huolella. Kisoihin suunnataan vasta sitten joskus ensi vuonna.

Tänään piti olla tokosta välipäivä, mutta ihan vähän oli pakko kotipihassa ottaa seuraamista ja pari luoksetuloa. Lisäksi tehtiin jokunen edestä sivulle siirtyminen. Oikein kivasti onnistuivat nämäkin.