Maanantai-illan valmennusryhmän treenit menivät Inton kanssa kerrankin ihan putkeen!

Ensin paikallaolot, joissa ei taaskaan mitään ongelmia. Hyvin meni maahan, makasi ja nousi ylös ja hienosti istui.

Yksittäin ensin ohjattu. Tällä kertaa oikea ja palkka vauhdista. Seuravaksi sitten  ruutuun, hienosti löytyi sekin.

Kaukoissa vain ensimmäistä vaihtoa. Ensin istumaan ja siitä superpalkka. Sitten uusi jättö ja nyt seisomaan, jonka Into teki melkein pompaten. Tästäkin kunnon leikit palkaksi.

Hyppynoudossa eka heitto meni vinoon, enkä voinut palkata suoraan vauhdista, kuten olin suunnitellut, vaan annoin Inton rauhassa hakea paluuhypyn vaikealta linjalta. Uusinalla tuli sitten suorempi heitto ja siitä vauhtipalkka.

Idarissa järjestys sama kuin sunnuntaina; maahan, seiso, istu. Nyt löytyi kaikki asennot. Lopuksi vielä tunnari. Aika paljon kapuloita isossa ympyrässä. Into jäi ensin etsimään väärästä reunasta, mutta sitten laajensi ja otti oman heti sen löydettyään. Saatuani liikkurilta merkin, että on oikea kehuin reilusti ääneen ja tavallaan palkkasin vauhdista namilla.

Sitten lopuksi tehtii vielä kaikkia yhtä aikaa. Tässä tehtiin Inton kanssa seuraamista, joka tuntui ihan kivalta. Muutama palautus vinoista heitoista ja pari ruudun paikanhakua aika läheltä. Nämäkin oikein hyvin.

Olipa Into pätevä tänään! Toki tehtiin kaikkea helppoa paljon palkaten ja pysyttiin siellä omalla mukavuusalueella, mutta olin silti ihan äärimmäisen tyytyväinen Inton tekemiseen. Kivaa siis oli!