Ke-to-pe on treenailtu aika kevyesti. Pari pientä treenihetkeä on pidetty per päivä. Mitään uutta ei varsinaisesti ole otettu ohjelmaan, mutta parissa jutussa vähän varioinut. Kosketusalustaa alettiin saamaan vauhtia, kun vaihdoin palkan leluun. Nyt ryntää naksauksen kuullessa heti palkalle, eikä jää keräilemään alustaa suuhunsa kuten ruokapalkan kanssa. Myös alustalle menoon on tullut vauhtia lisää.

Noutoa on otettu heitetyn kapulan perään ja siitä lelulla palkaten sekä naksulla kapulan nostoja. Nyt olen jonkun kerran tehnyt niin, että olen jättänyt Inton istumaan ja vienyt kapulan, palannut ja lähettänyt noutoon ja sitten palkannut lelulla. Tämä on toiminut ihan hyvin.

Torstaina Into täytti 15 viikkoa ja painoa on kertynyt 8,8 kiloa.Tuntuu, että jalkoja tulee kymmenen senttiä päivässä lisää, vähän sellainen bambi jäällä-ilmiö.

Perjantaina kävimme Inton kanssa moikkaamassa kasvattajia, jotka olivat vetämässä koulutusta lähinurkilla. Saimme vähän uusia vinkkejä ja Into pääsi leikkimään Numa-siskon kanssa. Itseasiassa Into jäikin siltä reissulta Pian (ja Viskin) hellään huomaan viikoksi. Me starttaamme huomenna Ylläkselle, Svante ja Ansa tulevat mukaan ja Oiva ja Elvis jäävät kotiin saaden seurakseen Tuitun kotijoukkoineen.