Viikonlopun suunnitelmiin kuului Takutien kisat ja kaikkiaan kymmenen kisarataa (neljä Viskin, kuusi Svanten kanssa). Ansan synnytys sotki kuitenkin lauantain suunnitelmat minun osaltani, mutta eipä hätiä, onneksi Anu oli halukas hyppäämään remmiin ja suostui ohjaamaan täysin treenaamatta Viskin ja Svanten radat (siinä Tuitun ratojen ohella).

Viskin ensimmäinen rata oli kait ollut vähän sellaista tunnustelua, mutta toisella sitten räjäyttivät potin ja tempaisivat nollan - näin Viski siis kakkosiin. Svanten kanssa eivät nollia saaneet aikaiseksi, mutta vielä tärkeämpää oli hyvät kontaktit, ei siis yhtään kontaktivirhettä Svantelle. Iso kiitos vielä Anulle, taisi olla aika rankka urakka (kahdeksan kisastarttia yhden päivän aikana)!

Sunnuntaina hyppäsin sitten itse remmiin. Viskin kanssa korkkasimme kakkosluokan ja vaikka nollia ei tehtykään, on suorituksiin syytä olla tyytyväinen. Ensimmäisellä radalla Viski teki hyvin epätyypillisen virheen ja loikkasi puomilta, jonka seurauksena jäin jälkeen ja kontaktivirheen lisäksi myös kielto, tulokseksi siis 10. Toisella radalla vitonen puomin ylösmenolta, muuten tosi hyvä ja varma rata. Viski oli kyllä tosi hyvä tänään!

Vaan huonommaksi ei jäänyt Svantekaan, vaan saimme aikaiseksi triplanollan! Edelleen kaikki kontaktit todella hyvin ja muutenkin ihan sujuvaa ja tarkkaa menoa. Molemmilla agiradoilla olimme kuudensia (nollia tuli aika paljon) ja hyppärillä ylsimme sitten palkinnoille asti olemalla kolmansia. Todellinen superpäivä Svantella siis, tästä erittäin hyvä ellei suorastaan loistava jatkaa!

Ansa ja Veli Ponteva voivat edelleen oikein hyvin. Ansa on toipunut leikkauksesta tosi nopeasti ja on osoittautunut varsin mallikkaaksi ja huolehtivaiseksi äidiksi.