Keskiviikon valmennusryhmän treenit vedettiin aika kosteissa olosuhteissa. Olin jo etukäteen päättänyt, että jos sataa kaatamalla, jätetään treenit väliin. Vihaan vesisadetta ja on aivan turha mennä kiusaamaan itseään ja sen myötä koiraakin, kun ei ole pakko. No, vettä satoi, mutta ei kuitenkaan ihan kaatamalla, joten treeneihin lähdettiin.

Teemana oli rata ja Mappe rakensi meille käsittääkseni jonkun EO-hyppärin. Lähdettiin tekemään nolla tai ulos teemalla, kolme yritystä.

Ensimmäisellä yrityksellä oltiin ihan hyvässä vauhdissa, kunnes pussissa se kangas irtosi ja Into sotkeutui pussiin. Se kun saatiin setvittyä ja jatkettiin, oli omakin ajatus vähän hakusessa ja sain Inton ohittamaan yhden hypyn. Tokalla kiekalla tehtiinkin sitten nolla. Kolmannella ahnedin vähän sellaisella kulmahypllä ja sain Inton siitä ohi. Into kuitenkin kulki kivasti ja haki mm. varsin hankalan keppikulman tosi hienosti.

Toinen rata oli sitten muunelma ensimmäisestä. Tätä lähdettiin työstämään samalla teemalla. Ensimmäisellä kiekalla sain Inton juuri ja juuri pelastettua putken suulta, mutta sitten sössin keppejä edeltävän hypyn. Toisella yrityksellä päästiin kolmanneksi viimeiselle esteelle asti. Minulle tuli nanosekunnin muistikatko ja sitten unohdin/en ehtinyt vekkaamaan kolmanneksi viimeiselle hypylle, jonka seurauksena Into kiersi sitten seuraavan hypyn väärää kautta. Viimeisellä yrityksellä kämmäsin lopun välistävedon, mutta uusinnalla selvitimme sitten loppuosankin ihan hyvin. Into oli edelleen mainiossa vireessä ja oli hienosti kuulolla.

Kun saatiin esteet kerättyä, yltyi sade taas aika hurjaksi ja loppuverryttelyt taaperrettiin sitten kaatosateessa. Kotiin tultiin taas ihan likomärkinä ja nyt on jo useammat kengätkin odottamassa kuivempia aikoja. Tuollaiset gore-kengät kun kastuu oikein kunnolla, kestää ne sitten kuivuakin kauan. Riitäisi jo nämä sateet!