Tänään aamusta otettiin sivulletuloa, seuraamista ja kaukojen istumasta seisomaan nousemista. Iltapäivällä edelleen sivulletuloa ja seuraamista. Lisäksi kosketusalustaan lätkimistä ja sitten odottamista. Odottamisessa on tapahtunut eräänlainen läpimurto. Nyt voin käskeä Inton sivulle ja jättää siihen ja mennä jo useamman metrin päähän ja vielä palatakin. Pitkään oli niin, että Into osasi odottaa, jos käskin sen vain johonkin istumaan, mutta ei kestänyt sivulle jättämistä. Kyllä tässä siis jotain koko ajan opitaan, vaikka välillä tuntuukin, että hinkataan vaan niitä samoja alkeita jatkuvasti.

Illalla oli taas Saiman ratsastus ja Into pääsi tallille mukaan. Siellä tehtiin muutama sivulletulo ja pari pientä seuraamis-harjoitusta sekä jokunen kaukojen seisomaan nousu. Hyvin meni, vaikka oli häiriöitä aika tavalla.

Into täytti tänään 14 vkoa ja päivän punnitus (ennen iltaruokaa) näytti vissiin 8,4 kg

Into on muuten keksinyt kivan uuden harrasteen. Ostin isoille pojille tänään suuret savuluut ja annoin ne niille tarhaan. Into on nyt hokannut, että se mahtuu ryömimään tarhaan oven alta, joten se mönkii sinne ja pöllii poikien herkkuluut. Oiva, Elvis ja Svante istuvat hämmentyneen oloisina tarhassaan, kun Into juoksee luu suussa ulkopuolella ja voisin vaikka vannoa, että samalla lällättelee kieltä näyttäen :).