Maanantaina valmennusryhmän treenit. Oltiin ulkona. Ruoholla ja auringossa. Ihanaa!! Kevät, se on jo täällä .

Into aloitti luoksetulolla. Stopista avustajan heittämä pallo. Teki itseasiassa ihan tosi hyvän stopin! Seisomisesta sitten maahan, tämä olisi voinut olla nopeampi. Vähän mallailee turhaan. Ei tosin ole kyllä vahvistettukaan aikoihin. Loppuosa oli ihan hyvää vauhtia. Sitten vielä suora, jossa tuli ihan riittävän kovaa.

Kaukoja jumppailtiin läheltä. Tuntui aika tahmealta, en saanut sellaiseksi rennoksi ja nopeaksi ollenkaan. Tuli nyt kuitenkin tehtyä.

Ohjatussa otettiin molemmat puolet, pääsi melkein lennosta merkiltä noutamaan. Kapulat olivat noin viiden metrin syvyydessä, leveys normaali. Into teki melko kivat merkit.

Tunnarissa paljon kapuloita varsin tiivissä muodostelmassa. Ensimmäisellä nosti oman, toi metrin verran, pudotti, palasti tarkistamaan ja sitten otti sen oman. Palkka luovutusasennosta. Toisella sitten oikein hyvä suoritus, tässä niinikään palkka heti, kun istui eteen. Satunnainen vauhtipalkkaus on tuonut tähän vauhtia, mutta ollaan nyt siinä rajoilla, että menee hutiloinniksi. Olen kuitenkin tyytyväinen, mielestäni ollaan menossa oikeaan suuntaan.

Lopuksi ruutu. Se oli aika vaikeasti. Pinkit merkit ruohossa kohti auringonlaskua. Merkiltä ruutuun noin 30 metriä. Ruudussa palkka valmiina. Olin ihan varma, että Into ei bongaa ruutua, mutta meni kyllä suoraan ja varmasti. Vähän jäi vaan liian eteen (ruudussa toki), sain korjattua syvemmälle. Sitten muutama kerta juoksutusta ruudun ja merkin väliä ja lopulta, kun paikka hyvä, sai ottaa ruudussa olleen palkan.

Svantekin sai osallistua. Teki kaukoja, eteni noin mittansa verran/vaihto. Luoksetulo, joka oli melko hyvä. Sitten se sai tehdä Anun ohjaamana vielä tandem-seuraamista Tuitun kanssa. Ja tietenkin kerätä merkit ja nauhan (pahoitteluni Maijulle merkkien mahdollisista vahingoista). Oli oikein pätevä.

Ihan huippua, kun pääsee ulos ja ruoholle treenaamaan! Kyllä tätä on odotettukin.