Raportoidaan viikonlopusta nyt nopeasti näin kesken töiden, kotikone kun päätti hajoja perjantaina, eli nettiin en pahemmin vkonloppuna päässyt. Vaan eipä viikonlopusta suuremmin ole kerrottavaa, lähinnä oltiin kotosalla ja rentouduttiin. Oikein mukavaa.

Lauantaina sentään hakuiltiin Keskisentiellä. Intolle helppo treeni, jossa haasteena hämypiilot kahdella ensimmäisellä pistolla. Neljä äijää ja neljä pistoa. Hämypiiloihin ei kiinnittänyt mitään huomiota, vaan ohitti ne hienosti ja maalimiehetkin löytyivät nopeasti ja hyvin. Inton perustyöskentely alkaa olla ihan kivalla mallilla, asenne on kohdillaan ja motivaatioa löytyy. Nyt täytyy vähän pohtia, että miten tästä eteenpäin.  Mitä asioita pitää alkaa treenaamaan ja kuinka hakea haasteita vaikeuttamatta kuitenkaan liikaa? Ilmaisua ainakin pitäisi alkaa opettamaan...

Hakumetsään kiiri jo ensimmäiset hyvät uutiset ja siinä vaiheessa kun olin äidin kanssa Mustissa & Mirrissä ostamassa äidin tulevalle pennulle tarvikkeita tuli lopullinen niitti; Viskistä oli tullut KVA! Aivan mahtava uutinen, siinä meni ykköstulos niin oikeaan paikkaan ettei ole tosikaan, onnea valtavan paljon Pia ja Viski!!

Muuten viikonloppu menikin sitten lepäillen ja lenkkeillen, sunnuntaina sain  Juhankin houkuteltua mukaan ja tehtiin Svanten, Inton ja Ansan kanssa pitkä, yli kahden tunnin metsälenkki, onneksi aamupäivästä, sillä iltaa kohti sää huononi ja alkoi lähennellä jo kunnon syysmyrskyä.