Lauantaina oltiin Anun kanssa SDP:llä vähän treenailemassa. Tehtiin inhokkeja eli välistävetoja ja leikkauksia. Lisäksi Into teki kontakteja.

Välistävetoja tehtiin neljällä rinnakkaisella hypyllä. Inton kanssa pääasiallisesti selvittiin molempiin suuntiin, mutta myöhässähän minä olin koko ajan noin vuoden. Muutaman kerran Into lipesi otteesta, mutta aika hyvin tuli mukaan ohjauksiin.

Vaihdettiin myös koiria. Luun kanssa on aika pelottava mennä, se tulee niin järjettömällä voimalla ja raivolla. Kyllä se varmaan vähän kovempaakin tulee kuin Into, mutta Into tuntuu sellaiselta kevyeltä ja ilmavalta. Luun kanssa fiilis on enemmän sellainen sotatanteremainen. Taisin minä jonkun sen kanssa saada onnistumaan.

Nipsu taas tuli välistävetoihin ihan ilmaiseksi, siis tosi helposti. Kiirehän senkin kanssa tuli. Nipsun kanssa tuntuma on taas sellainen, että koira menee sinne, tänne ja tonne koko ajan. Pieni koira ehtii ottamaan niin paljon enemmän askeleita esteväleissä, että tuntuma on sellainen levottomampi.

Leikkaukset oli Inton kanssa tosi vaikeita. Minä en vaan osaa ja Intokaan ei luonnollisesti kovin hyvin, kun niitä on niin vähän tehty. Saatiin sentään jotenkin molempiin suuntiin onnistumaan.

Kontakteja tehtiin sitten niin, että Anu palkkasi heti, kun varvaskin osui maahan. Kontakteja (kuten agia muutenkin) on tehty niin vähän, että ovat menneet jopa normaaliakin hitaammiksi. Näillä saatiin aika kivoja aikaiseksi. Puomilla oli bonuksena putki-puomi-erottelu, jonka Into hoiti tosi hienosti.

Lopuksi sitten veteraaniosasto (Svante & Tuittu) pääsi vähän tandemliitelemään. Olivat kovin taitavia ja tohkeissaan. Svante sai lisäksi tehdä vähän keppejä ja putkea. Oli niin onnellinen.

Ai niin, ihan aluksi ennen ageja Into teki tunnarin. Riehutin taas lelulla ja siitä suoraan noutoon. Meinasi napata vierestä, mutta toi oikean. Tästä vauhtipalkka. Vauhtipalkkaaminen tekee nyt tuota kiirettä kapuloilla, mutta tehdään sitä nyt silti ja korjataan etsimistä sitten kohta. Haetaan nyt vähän vauhtia pienen riskin kanssa, koska seuraaviin kisoihin on kuitenkin varsin pitkä aika. Ehditään siis sitten korjaamaankin :D.