Maantaina valkkuryhmän treenit. Oltiin Eteläpuistossa ja sääkin suosi, vaikka kotoa lähtiessä vähän ripsoikin vettä. Gore texeissä meinasi vähän tulla sitten hiki, mutta parempi niin päin.

Into teki vikana. Mentiin muunnellussa SM-järkässä.

Ekassa setissä palkatta idari, hyppynouto ja tunnari. Idarissa järkkänä perinteinen seiso-istu-maahan. Taas hyvin ja seuraaminenkin toimi. Hyppynoudossa luovutusasento aavistuksen vino, muuten OK. Tunnarissa varmaan eiliset epäonnistumiset näkyi hitaana palautusvauhtina, muuten OK.

Sitten välipalkan kautta toiseen osioon, jossa ohjattu ja kaukot. Ohjatussa vasen, ei ongelmia, palkkasin jo vauhdista. Kaukoissa piti palkata ekasta vaihdosta, mutta istumaan nousu oli taas tosi jähmeä, jotin nostin vielä seisomaan ja palkka siitä. Otin sitten vielä erikseen lähempää, Into vähän arpoi ja teki omiaan. Nää kaukot on kyllä niin syvältä, ei varmaan saada niitä ikinä mihinkään kuosiin.

Kolmannessa setissä sitten ruutu ja seuraaminen. Ruudussa taas palkka valmiina ja loppuosa sitten vielä erikseen. Se oli ihan OK. Seuraaminenkin tuntui hyvältä, itse pitää vaan olla huolellinen oman liikkumisen kanssa ja välttää kaikkea ylimääräistä liikettä. Into reagoi niihin niin nopeasti ja voimakkaasti.

Tehtiin sitten vielä vähän kaukojumppaa paljolla palkalla ja uudelleen se tunnari. Nyt oli vähän rennompi palautus, melkein loppuun asti laukalla.

Lopuksi käytiin sitten vielä loppukävelemässä Pyynikin rinteitä ja portaita ylös ja alas ja harmiteltiin, että kenelläkään ei tullut rahapussia mukaan, olisi niin tehnyt mieli näkötornilla mennä  munkkikahveille. Tai ainakin niille munkeille.

Kivat treenit ja Into oli taas vallan mainion tuntuinen!