On ollut tokoilujen(kin) suhteen vähän saamaton viikko, mutta tänään sentään treenattiin yhdessä Annen ja Veli Viljon sekä Toivon kanssa.

Vähän pelkäsin, että menee ihan säheltämiseksi, kun on vähän taukoa (peräti viikko) alla, mutta yllättävän kivasti kaikki sujui. Aluksi noutoa, ensimmäisen heiton perään karkasi, josta takaisin ja heitto uudelleen. Ensin palkkasin vauhdista ja toinen eteen asti, ihan hienosti molemmat. Seuraaminenkin asettui kohdilleen, aluksi Into oli vähän levoton ja tökki käteeni, mutta sitten rauhoittui ja teki ihan mallikasta seuraamista.

Ruutua sitten useammallakin tavalla, ensin vein itse palkan, meni hyvin. Sitten niin, että Anne vei palkan "salaa", Into lähti ihan mihin sattuu. Lisäksi vielä niin, että seisoin itse lähellä ruutua ja siitä kutsuin/ohjasin ruutuun. Nämäkin menivät ihan kivasti, itse vähän pelkäsin, että Into yrittää tulla minun luokseni, mutta hyvin se hakeutui ruutuun sisälle, eli kyllä sillä joku käsitys asiasta on. Nyt täytyy vaan jatkaa näitä helppoja harjoituksia ja pitää maltti matkassa mukana, eikä lähteä vaikeuttamaan liian nopeasti. Haluan nyt aluksi, että Intolla on suuri halu päästä sinne ruutuun, tarkennetaan sitä paikkaa sitten myöhemmin. Jäävistä otin seisomista, joka oikein hyvin ja istumista, joka sekin jotenkin.

Ihan kivat treenit, Into oli varsin taitava ja innokas. Kiitokset Annelle taas seurasta ja neuvoista!