Lauantaina tokoiltiin pitkästä aikaa vähän useamman hengen voimin Teivon parkkiksella. Oli kivaa. Onkin ollut vähän ikävä kimppatokoja, jotka talvisaikaan ovat jääneet vähän vähemmälle.

Inton treeni oli nytkin taas sellaista kivakivaa ja paljon palkkaa. Ensin otettiin luoksetulo. Kisamainen alku ja seisomisesta sitten loppu suoraan vauhtipalkalla. Nyt Into lähti seisomisesta ihan loistavalla asenteella; kovalla vauhdilla ja rentona, eikä yhtään matalana ja jännittyneenä. Tosi hyvä!

Kaukoja läheltä ja "epävirallisesti". Aika kivasti näitäkin. Vähän nyt välillä olettaa, eikä aina kuuntele. Ilme ja asenne oli kuitenkin juuri sitä, mitä haluan.

Tunnarissa paljon kapuloita, muuten kisamainen. Vähän piti tarkastella ylimääräistä, mutta aika kiva suoritus. Palkkasin vauhdista namilla.

Idari järjestyksessä istu-seiso-maahan. Seisominen on ollut viime aikoina hukassa, joten olinkin lievästi hämmentynyt, kun seisoi istumisen. Alusta uudelleen ja nyt asennot oikein, seuraamisessa edisti aika sikamaisesti.

Ohjatussa haettiin oikea. Ensin palkka merkiltä ja sitten noutoonkin vauhtipalkka. Tämä oli hyvä ja siisti.

Loppuhuipennuksena sitten ruutu, jossa piiiiitkästä aikaa palkka valmiina. Tämä ihan OK. Erikseen vielä pari ruutuun menoa niin, että olin itse lähempänä ruutua, näissäkin paikat ihan OK.

Lopuksi vielä muiden kanssa yhtä aikaa seuraamista, joka tuntui oikein kivalta ja helpolta.

Mukavat treenit, kiitokset kaikille seurasta!!